Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Най-новият резултат от Вашето търсене:
Гражданска позиция на един педагог. Обръщение към кмета на Бургас

15 Юни 2013, Събота

На официалния е-мейл на сайта ни се получи писмо от г-жа Маргарита Димитров, дългогодишен педагог, относно явления по бургаския плаж.

Още по темата >


Резултати от вашето търсене:


FB новини: 3D карта, достъпна в интернет, помага на гостите на Бургас да се ориентират по-добре в града

3D карта, достъпна в интернет, помага на гостите на Бургас да се ориентират по-добре в града и да имат реална представа за това, как изглежда той, дори преди да са го посетили. Малцина са българските градове, които могат да се похвалят с триизмерна визуализация на сградите си в световната онлайн платформа Google Earth. Бургас е един от тях благодарение на ентусиазма и усилията на родения в Айтос, но бургазлия по душа Валентин Вълков, понастоящем студент в Англия.

прочетено 37524 пъти
0
Катаджиите- сериозни или корумпирани служители

Като гражданин на България аз лично съм се замисляла много пъти върху това. Кой е виновен, има ли въобще такива и кой е с по- малко вина- катаджиите, държавата или самите граждани.

прочетено 128266 пъти
1045
За астигматизма и успоредните отсечки

Очила се носят от късогледство, далекогледство, а някои по-интелигентни имат специални стъкла за астигматизъм...


прочетено 23042 пъти
566
От форумите - ПСИХИЧНО БОЛНА АЛКОХОЛИЧКА ВИЛНЕЕ В САРАФОВО !!!

От Форумите - публикувано от marker: Здравейте!!! пиша ви от кв. Сарафово, от името на доста хора, тъй като се появи един проблем, за който не намерихме решение и молим за помощ!

прочетено 17436 пъти
563
Тема с кенеф и рутер

Доказателство за това, как интелектуалната храна, задоволява нуждите. Доказателство за това, как българите сме по-работливи, отколкото претенциозни и как на базата на дължината на синджира Марко, който се оказа женско магаре, се спести работата по окосяване на троскота

прочетено 17611 пъти
559
Сряда вечер в градинката на Света Богородица Бургас - антикризно събиране на лептите

Снощи около 20 часа Империята пикира в градинката край църквата Света Богородица. Екип от млади надземни, с две кантонерки, прилични на паяци, събираха тестов материал край светата обител.

прочетено 15876 пъти
573
Иде ли краят на липсващата долна граница

Иде ли краят на липсващата долна граница Тези дни усилено се заговори за авторски права и създаване на регламент, който да определя кой може и кой не да упражнява определени професии: уеб дизайнер, уеб програмист, проектант на интернет базирани приложения и други. Според Меглена Кунева в условията на икономическа криза е добре да се инвестира в елекронната търговия. Бизнесът свива разходите си, защото не плаща за складове, магазини и консумативи, а потребителите имат възможност да сравняват цени. Очаква се в скоро време да се създаде орган, който да определя правоспособността на упражняващите определе тип професии, в сферата на уеб разработките. Този орган ще пресече възможността нискоквалифицирани работници и малолетни, да предлагат услуги. Отговорност за нарушаване ще носят не само незконно упражняващите съответната професия, но също така собственици на домаин-и, използвали тези услуги. Проблемът с очакван срив на сигурността, поради дълго време съществуващата възможност неправоспособни лица да извършват незаконно услуги в Интернет. Това кара компетентните органи да забързат регламентирането, споделиха запознати със случая..В моемнта тече засиселан подготовка на регистри с информация от наши и чужди университете, които координират учебните си програми. Фирмите в Интернет бранш-а твърдо застават за правилата, които ЕС изисква да бъдат приложени, като успоредно с това договори, документация, длъжностни характеристики се реорганизират. Милен Маринов

прочетено 17119 пъти
562


Резултати от вашето търсене:

Снимки от Бургас
Добави снимка
евро 2008 Алуминиеви парапети Промоция Старият Бургас Изгрев вместо сняг на Коледа Флора Бургас 2009 Близо до жп гарата Семейство на плажа Жреци на музите 2009 Аз
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development