Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

За астигматизма и успоредните отсечки



02 Април 2011, Събота



Очила се носят от късогледство, далекогледство, а някои по-интелигентни имат специални стъкла за астигматизъм...



При наличието на две къси 4-годишни отсечки, успоредни една на друга определена група, страдаща от астигматизъм ги вижда не успоредни, а леко сближащи се в горния край  ето така /  \. Друга група пък, имаща друг ъгъл на астигматизъм ги вижда раздалечаващи се пак там, т.е. ето така: \  /.

С цел запазване на успоредността на тези четиригодишни отсечки, на интелигентите им дават очила, и тогава животът става скучен, защото всички започват да виждат ето така: |  |. 

След като известно време  става скучно и интелигентните решават да легнат и да спят, защото от скука човек или прави секс, или заспива, а най-често прави и двете в различна последователност.

Ако обаче от ей така: \  / ти се наложи да гледаш ей така: | |, то значи реалното ти нормално състояние от ей така |  |, става ей така /  \. И обратно.

Преди да заспи, обществото сваля очилата, и от дълго стягане с ластика на горната или долната част с цел изправяне се наблюдва законът за запазване на енергията в действие. И ако си виждал ей така: \  /,  придобиваш илюзия, че виждаш вече ей така: /  \, а ако е си бил ей така /  \, почваш да гледаш така: \  /. 

И тогава започва да става ясно, че е все едно дали на Ваклин митингът е бил от 2700 или от 650 души, и че е все едно дали една баба е комунистическа баба – тя е свикнала като види кмет, било той и Митко от Герб, да го целува. ....

И това е положението. Не трябва да се оставя безконтролно развитие, поради вероятността рано или късно да се достигне критичната маса.

100 години самотек ....

Посветено на приятелите на Мечо Пух във Фейсбук :))



Прочетено: 23042 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
566
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
деца аз РК Созопол. морето Мебелна Фабрика ДИЕЗ Флора Бургас 2009 Летния театър на Бургас Ботева и Фердинандова Sunrise Пролет преди листата Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development