Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Иде ли краят на липсващата долна граница



Ключови думи:
21 Март 2009, Събота



Иде ли краят на липсващата долна граница Тези дни усилено се заговори за авторски права и създаване на регламент, който да определя кой може и кой не да упражнява определени професии: уеб дизайнер, уеб програмист, проектант на интернет базирани приложения и други. Според Меглена Кунева в условията на икономическа криза е добре да се инвестира в елекронната търговия. Бизнесът свива разходите си, защото не плаща за складове, магазини и консумативи, а потребителите имат възможност да сравняват цени. Очаква се в скоро време да се създаде орган, който да определя правоспособността на упражняващите определе тип професии, в сферата на уеб разработките. Този орган ще пресече възможността нискоквалифицирани работници и малолетни, да предлагат услуги. Отговорност за нарушаване ще носят не само незконно упражняващите съответната професия, но също така собственици на домаин-и, използвали тези услуги. Проблемът с очакван срив на сигурността, поради дълго време съществуващата възможност неправоспособни лица да извършват незаконно услуги в Интернет. Това кара компетентните органи да забързат регламентирането, споделиха запознати със случая..В моемнта тече засиселан подготовка на регистри с информация от наши и чужди университете, които координират учебните си програми. Фирмите в Интернет бранш-а твърдо застават за правилата, които ЕС изисква да бъдат приложени, като успоредно с това договори, документация, длъжностни характеристики се реорганизират. Милен Маринов

Тези дни усилено се заговори за авторски права и създаване на регламент, който да определя кой може и кой не може да упражнява определени професии: уеб дизайнер, уеб програмист, проектант на интернет базирани приложения, ръководител проекти, интернет сигурност и други.
Според Меглена Кунева в условията на икономическа криза е добре да се инвестира в елекронната търговия. Бизнесът свива разходите си, защото не плаща за складове, магазини и консумативи, а потребителите имат възможност да сравняват цени.
Очаква се в скоро време да се създаде орган, който да определя правоспособността на упражняващите определе тип професии, в сферата на уеб разработките. Този орган ще пресече възможността нискоквалифицирани работници и малолетни, да предлагат услуги. Отговорност за нарушаване ще носят не само незаконно упражняващите съответната професия, но също така собственици на домейни, използвали тези услуги. Проблемът е в очакван срив на сигурността, поради дълго време съществуващата възможност неправоспособни лица да извършват незаконно услуги в Интернет. Това кара  компетентните органи да забързат регламентирането, споделиха източници, близки до комисията. В момента тече засислена подготовка на регистри с информация от наши и чужди университете, които координират учебните си програми.

Фирмите в Интернет бранш-а твърдо застават зад правилата, които ЕС изисква да бъдат приложени, като успоредно с това договори, документация, длъжностни характеристики се реорганизират.

Милен Маринов



Прочетено: 17111 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
561
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Отровни гъби Изпращане... В парка Йордановден 2011, Бургас - от Тина Пристанище Созопол АРКУТИНО хотел приморец Колоски на белом фоне КАМЕРА Pink For Sale жълто и сиво
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development