Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Иде ли краят на липсващата долна граница



Ключови думи:
21 Март 2009, Събота



Иде ли краят на липсващата долна граница Тези дни усилено се заговори за авторски права и създаване на регламент, който да определя кой може и кой не да упражнява определени професии: уеб дизайнер, уеб програмист, проектант на интернет базирани приложения и други. Според Меглена Кунева в условията на икономическа криза е добре да се инвестира в елекронната търговия. Бизнесът свива разходите си, защото не плаща за складове, магазини и консумативи, а потребителите имат възможност да сравняват цени. Очаква се в скоро време да се създаде орган, който да определя правоспособността на упражняващите определе тип професии, в сферата на уеб разработките. Този орган ще пресече възможността нискоквалифицирани работници и малолетни, да предлагат услуги. Отговорност за нарушаване ще носят не само незконно упражняващите съответната професия, но също така собственици на домаин-и, използвали тези услуги. Проблемът с очакван срив на сигурността, поради дълго време съществуващата възможност неправоспособни лица да извършват незаконно услуги в Интернет. Това кара компетентните органи да забързат регламентирането, споделиха запознати със случая..В моемнта тече засиселан подготовка на регистри с информация от наши и чужди университете, които координират учебните си програми. Фирмите в Интернет бранш-а твърдо застават за правилата, които ЕС изисква да бъдат приложени, като успоредно с това договори, документация, длъжностни характеристики се реорганизират. Милен Маринов

Тези дни усилено се заговори за авторски права и създаване на регламент, който да определя кой може и кой не може да упражнява определени професии: уеб дизайнер, уеб програмист, проектант на интернет базирани приложения, ръководител проекти, интернет сигурност и други.
Според Меглена Кунева в условията на икономическа криза е добре да се инвестира в елекронната търговия. Бизнесът свива разходите си, защото не плаща за складове, магазини и консумативи, а потребителите имат възможност да сравняват цени.
Очаква се в скоро време да се създаде орган, който да определя правоспособността на упражняващите определе тип професии, в сферата на уеб разработките. Този орган ще пресече възможността нискоквалифицирани работници и малолетни, да предлагат услуги. Отговорност за нарушаване ще носят не само незаконно упражняващите съответната професия, но също така собственици на домейни, използвали тези услуги. Проблемът е в очакван срив на сигурността, поради дълго време съществуващата възможност неправоспособни лица да извършват незаконно услуги в Интернет. Това кара  компетентните органи да забързат регламентирането, споделиха източници, близки до комисията. В момента тече засислена подготовка на регистри с информация от наши и чужди университете, които координират учебните си програми.

Фирмите в Интернет бранш-а твърдо застават зад правилата, които ЕС изисква да бъдат приложени, като успоредно с това договори, документация, длъжностни характеристики се реорганизират.

Милен Маринов



Прочетено: 17323 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
579
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Люцерна Мото клуб Конкурс прическа Бургас 2009 Компасът на ул. изгрев бл.29 вх.7 Фонтанът на площад Лалета Spirit of Burgas Конкурс прическа Бургас 2009 Вила Колор-къща за почивка в Троянския балкан Конкурс прическа Бургас 2009 съботно кафе
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development