Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация KARANLIEV COMPANY

Фирмата изкупува, продава и заменя всички видове ЗЕМЕДЕЛСКИ ЗЕМИ: НИВИ, ЛИВАДИ, ПАСИЩА, ЛОЗЯ, ОВОЩНИ ГРАДИНИ, ГОРИ. Фирмата извършва ЗАСНЕМАНЕ, КОРДЕНИРАНЕ, ТРАСИРАНЕ и ОБОЗНАЧЕНИЕ на ЗЕМИ, ПАРЦЕЛИ, ГОРИ, както и предоставя координати на обекти, и земи по точки (X и Y) от кадастрален план на землището, за GPS.
Компания покупатель, продавец и заменяет все типы Сельскохозяйственная земля: поля, луга, пастбища, виноградники, сады, леса. Изображающие компании KORDENIRANE, маршрутизация и назначение земли, земли, лесов, а также предоставить подробную информацию о земельных участках и в пунктах (X и Y) от кадастровой план земли, GPS

Тази статия е разглеждана: 3252 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Парк в Бургас, Младежки дом мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка витраж2 Кръст за Бургас Ученички Преминаването забранено! Конкур глазами зрителя hannah montana хотел приморец Конкурс прическа Бургас 2009 Южен парк Кокили за Строителите-супер НОВО!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development