Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Хотел Байкал - почивка в Слънчев бряг

Хотел Байкал - почивка в Слънчев бряг

Хотел Байкал - почивка в Слънчев бряг

Хотел Байкал е разположен в централната част на Слънчев бряг на около 600 метра от центъра на комлекса и на 150 метра от плажа. Хотел Байкал носи славата на един от утвърдените и известни хотели в Слънчев бряг. Дърветата и добре поддържаните зелени площи наоколо, в комбинация с близостта на морето създават условие за пълноценна почивка. Хотелът се състои се от четири корпуса с различна височина 3, 4, 5 и 7 етажа.

Хотел Байкал разполага с 282 стаи и 20 апартамента. Стаите са уютно подредени в стил домашен комфорт. Във всяка стая има телевизор с кабелна телевизия с над 20 канала - ARD, RTL, RTL II, Pro 7, Super RTL, Eurosport, Euronews, Sat1 и още 13 български, английски и руски програми.

Хотел Байкал предлага ресторант, лоби-бар, бар-басейн, магазини, обменно бюро, както и фризьорски, козметичен и масажен салон, лекарски кабинет. За любителите на спорта на разположение са мини-голф игрище, велосипеди под наем или рикши, с които разходките из курортен комплексСлънчев бряг са още по-приятни.
Хотел Байкал предоставя ви и други възможности за забавление, информация`за които всеки гост на Слънчев бряг може да получи на рецепция.

Слънчев Бряг| Хотел Байкал
Тел.: Рецепция 0554 22240 / 23240
Факс: 0554 22288 / 23072
E-mail: [email protected]

www.hotelbaikalbg.com



Тази статия е разглеждана: 5351 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
АРКУТИНО Истанбул нощен бряг Поглед от дрон вместо сняг на Коледа жълто червено Созопол - пристан Конкур глазами зрителя оферта заем тръби ХРИСТИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development