Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация Медицински център "Оксигена" - Варна

Медицински център „Оксигена” предлага клинично утвърден и широко използван по света метод на лечение с хипербарна оксигенация (ХБО) – терапия с дишане на 100 % кислород под повишено налягане в барокамера при: отравяния и изгаряния; декомпресионна болест; газ-гангрена и други инфекции; остеомиелит; асептична некроза на бедрените глави; травми; диабет и диабетични усложнения; множествена склероза; загуба на слуха; тинитус; исхемичен мозъчен инсулт; церебрална парализа; вирусен или токсичен хепатит; пластична хирургия и др. Разполага с две многоместни барокамери с индивидуални дихателни апарати и кислородни маски, аудио-визуална система за наблюдение и възможност за лечение на пациенти на носилка. Осъществяват се лекарски прегледи и лечение от висококвалифициран специалист при ортопедични и травматологични проблеми. Прилага се озоно-терапия при дискови хернии, радикулити, плексити и други заболявания. Осигурява специализиран медицински транспорт. Центърът работи и по спешност.

9010, гр. Варна,
бул. Христо Смирненски 1
тел.:+359 52 611 543
факс.:+359 52 611 543
e-mail: [email protected]
www.hmc-oxygena.com



Тази статия е разглеждана: 6382 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
козунак Странджа, Бръшлян Списание Влъхвите ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Небе Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Зима в Странджа Рибари в Истанбул BSB
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development