Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Добави Информация МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов " АД - Велико Търново

МОБАЛ "Д-р Стефан Черкезов " АД - гр. Велико Търново е най-голямото лечебно заведение за болнична помощ на територията на Великотърновска област. Разположена е в две бази. С наличната апаратура и кадри осигурява високо квалифицирана и тясно профилирана болнична медицинска помощ.
Дейности: Диагностика и лечение на остри заболявания (травми, спешни хирургични заболявания), състояния изискващи оперативно лечение, родилна помощ, физиотерапия и болнична рехабилитация, диагностика и консултации с лекари и стоматолози от други лечебни заведения, медико-козметични услуги, клинични изпитвания на лекарства и медицинска апаратура, съгласно действащото в страната законодателство, учебна и научна дейност.

5000,Велико Търново
ул. "Ниш" № 1
тел.:+359 62 626 841
факс.:+359 62 647 831
e-mail:[email protected]
www.mobaltarnovo.com



Тази статия е разглеждана: 4868 пъти



» обратно
Снимки от Бургас
Добави снимка
Републиканска след ремонта Мото клуб pepi майк вечерен Бургас Рибарският пристан в Созопол Инсталация Под И Над централна градска тоалетна Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 Конкур глазами зрителя къщичка в градината
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development