Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

УХТ премина на дистанционно обучение



Университет по хранителни технологии
Ключови думи: Университет по хранителни технологии
16 Март 2020, Понеделник





„Пазете се, бъдете внимателни! Не допускайте небрежност към вашето здраве и това на близките ви хора. #ОстанетеСиВкъщи!“

Това се казва в обръщение на ректора на УХТ проф. Пламен Моллов към студентите, преподавателите и служителите. В него той изразява цялата си загриженост за изпитанията, пред които е изправено цялото общество от пандемията COVID 19 и уверява, че се обръща към всички като Ректор, но и като техен приятел.

„За нас УХТ е повече от университет, в който преподаваме, в който учим или работим. Тук е нашият дом, живот и бъдеще. Това е нашето академично семейство, в което има многообразие от идеи и мнения, но днес повече от всякога е нужно да се обединим, за да преодолеем трудностите, които все още дори не можем да прогнозираме“, се казва още в емоционалното слово на проф. Моллов.
Той уверява, че ръководството има готовност да оказва денонощно подкрепа при форсмажорни обстоятелства в личен план и посочва контакти с двама от зам.-ректорите – доц. Атанаска Тенева и доц. Христо Спасов.

Във връзка с въведеното извънредно положение в страната, обучението на студентите ще се осигури с дистанционни форми, стана ясно от заповед, с която се дава подробна информация за работа на висшето училище в условията на извънредното положени. Студентите ще имат достъп чрез електронната платформа до материалите по всички дисциплини, изучаване през летния семестър на учебната 2019-2020 г.

По специалности ще бъдат създадени бази данни от електронни пощи на студентите, които ще бъдат предоставени на преподавателите за осъществяване на допълнителна комуникация.


Прочетено: 10368 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
586
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
на тела аз Созопол Spirit of Burgas Алеята-Бургас Конкурс прическа Бургас 2009 Пътна помощ Община Бургас Учебници CALLAN метод Созопол. морето Машините на Леонардо
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development