Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Новите аспекти на модата или Модата Плюс



Ключови думи: мода, plus size
13 Август 2018, Понеделник



Размер+ - това е нещо, което все още трудно се възприемa от обществото като перфектна форма на тялото. Повярвайте, че скоро това отношение ще се промени.

Размер+ - това е нещо, което все още трудно се възприема от обществото като перфектен стандарт за формата на тялото. Повярвайте обаче, че това отношение скоро ще се промени и дамите с онази нежна закръгленост ще вървят с гордо вдигнати глави като кльощавите. Но с един размер напред, защото - който го има, го има!

Докато се борим и мъчим да напаснем и вмъкнем собствената си физика в изградените и възприети от обществото перфектни калъпи – кльощави, кожа и кости – без грам подкожна мазнин или мускул, тъй да се каже с безупречен силует на скелет, ние често се объркваме от собствените си стереотипи.

Милиони жени по света развалят своите овални привлекателно форми. В последните години обаче отношението се обърна и тръгна в друга посока – започна предефинирането на стандартите.

Научихме се да се разваме на тялото си и да му се наслаждаваме във формата, в която е. Докато „кльощава“ продължава да е все още най-желаната дефиниция за привлекателно тяло, Плюс модата, или тъй наречената макси мода удря тавана. И е крайни време да започнем да виждаме красотата такава, каквато е, а не такава каквато ние мислим, че е.

Ето и имената на 10 красиви жени, които ще ви накарат да се замислите за новия стандарт на женското тяло. Те всички  демонстрират по модните дефилета дамски дрехи с големи размери.
Ашли Греъм:
Джесика Leahy
Прешъс  Виктория Лий
Кло Маршъл
Даника Бриша
Лекси Плакоракис
Табриа Мейджър
Анита Маршъл
Флавиа Лакерда
Кендис Хюфин.



Прочетено: 25746 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
600
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
жици край пътя Конкурс прическа Бургас 2009 Учебници CALLAN метод Роза Международен Семинар на фризьорите София Ловец, авджия Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Конкур глазами зрителя Стилът на знаменитостите
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development