Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Интересни идеи за тематична детска стая



Пердета за детска стая
Ключови думи: детска стая, тематична детска стая
31 Октомври 2016, Понеделник



Да създаде комфорт и отлични условия за развитие на психиката е основно задължение и цел на родителите. Младо госпожица, млад рицар - Вашето дете ще се чувства комфорно в една тематична детска стая

Детската стая е най-тайнственото място във всеки дом, в който расте и следващото поколение. Детската стая е нещо средно между каляската на Пепеляшка и двореца на Снежната царица. Тя е рицарски замък и хралупата на добрия разбойник.

От родителите зависи удобството и уюта в нея. Постарайте се да я подредите с мебели, които лесно се префасонира, пренареждат и даже пребоядисват.

По-долу даваме няколко практични идеи:
Сложете тематични фототапети, които отразяват люмия спорт на младежа или девойката. По този начин, освен, че ще създадете неповторима детска стая, ще дадете допълнителен импулс и основание да се хвали пред приятели.

детска стая - спортна
(снимка pinterest)

Буквичката на първото име. Това може да е А, може да е К, може да е нещо друго. Във всеки случай, името, изписано на стената дава основание да се чувства като горд принц или принцеса, и носи индивидуален отпечатък.

детска стая с буквичка

(снимка pinterest)


Детска стая тип Барби! Ето това е една реализирана мечта. Стая в стаята. Увеличеният размер на кукленските мебели, сладко розовият цвят – всичко, от столчетата до пердетата е много приятно и свежо. Остава само Вашата Барби да чака своя Кен и всичко отива по местата си.

детска стая барби

(снимка пинтерест)

Ефектът Барби стая се решава лесно, ако щете с детски пердета Барби.


А ето и няколко идеи, инспирирани от гората, заимствани от http://coolanz.com/:

детска стая

детска стая

детска стая

И в крайна сметка не пропускайте момента, че детското легло трябва да е винаги сухо. За тази цел набавете протектори за матраци. Те съществуват на пазара в няколко варианта. Особено удобни в ранна детска възраст са т.нар непромокаем протектор за матрак. Те са обикновено с мека, приятна материя отгоре и със специално гумирани, нешумящо покритие отдолу. Предпазват матрака винаги сух и чист и се поддържат лесно.

Друг вариант, вече за вече отраснали деца, над 5-6 години е да използвате протектор за матрак с ластик, от антиалергична материя.
Тези последни съвети са най-вечно от практично естество и имат за цел да ви подпомогнат.






Прочетено: 54880 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
576
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
улична картина Конкурс прическа Бургас 2009 старина ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Конкурс прическа Бургас 2009 Бургаският мост Театър за драма. опера и балет, Бургас евро 2008 Черноморец Бургас Spirit of Burgas камини всичко за отопланието
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development