Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отборът на португалеца не започна по-най добрия начин кампанията

Моуриньо притеснен от формата на Челси



Ключови думи:
29 Септември 2015, Вторник



Това заяви самият той в интервю пред клубната телевизия на Челси. Отборът на португалеца не започна по-най добрия начин кампанията в защита на шампионската си титла от изминалия сезон.

Това заяви самият той в интервю пред клубната телевизия на Челси. Отборът на португалеца не започна по-най добрия начин кампанията в защита на шампионската си титла от изминалия сезон. Настоящите шампиони започнаха доста колебливо новия сезон и събраха едва осем точки след седем изиграни мача. С тази статистика те заемат 15-то място, с едва четири точки над зоната на изпадащите.
През уикенда Челси гостуваха на Нюкасъл и стигнаха до 2-2, след като през второто полувреме успяха да наваксат пасив от два гола. Моуриньо обаче не бе впечатлен от отбора си и заяви, че е останал крайно разочарован от представянето на своите играчи през първото полувреме. Португалецът добави, че е желал да направи поне шест смени преди почивката. Наставникът добави,  че ако играят във всеки един мач както през първото полувреме винаги ще губят, а ако играят като през второто – ще печелят.
В съблекалнята на Челси не цари добра атмосфера, а Моуриньо се забърка в редица скандали още от началото на сезона. Португалецът до момента търсеше причините за слабата игра на отбора си във външни фактори. Загубата си срещу Манчестър Сити (3-0) бе определена от него като „лъжлива“, а в началото на самата кампания се забърка в скандал с лекарския екип на Челси.
Това накара медиите да заговорят за неговото уволнение, но португалецът прави всичко по силите си да стабилизира клуба. Една от по-нестандартните му мерки бе да забрани смеха и закачките в опит да мотивира играчите да бъдат максимално съсредоточени в задълженията си. Ако бъде уволнен, това ще бъде второто напускане на Моуриньо, след като през 2007 година той си събра багажа след пререкания със собственика Роман Абрамович.
В следващия си мач Челси са домакини на отбора на Саутхемптън. Ако смятате, че ще победят, можете да направите Betfair футболно залагане за победа на лондончани.

by Ronnie Macdonald 


Прочетено: 9550 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини всичко за отопланието Краси Бургас, ФЛОРА 2008 Конкур глазами зрителя Конкурс прическа Бургас 2009 Кукерландия 2011, Ямбол флора 2008 ГРОБИЩЕН ПАРК от прозореца европейка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development