Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Най-внимателните и бързи състезатели Илина и Петър спечелиха любителско рали в Бургас



Ключови думи: Бургас, Любителско РАЛИ
28 Юни 2015, Неделя



Клуб Медия и Общество към Национално сдружение Младежки Глас, със съдействието на Автомобилен Спортен Клуб Вромос и Красико спорт и партньорството на Мол Плаза Бургас организира Любителско РАЛИ.


Събитието се проведе под мотото: „Включи се и ти! Покажи, че можеш да шофираш разумно!”.
 
„Ние искаме да отправим апел към всички за безопасно шофиране. Нека бъдем разумни в действията си по улиците, а демонстрациите и високите скорости да оставим за мероприятия като това, на обезопасен терен под зоркия поглед на професионалисти” каза Славея Русева – председател на клуб „Медия и общество” към сдружението.
 
Любителското рали започна с демонстрация на професионални автомобили пред множество младежи, посетили мероприятието. Умелите състезатели показаха майсторство на терена пред зрителите.
Състезанието се проведе на две части -  за жени и мъже. Първо място грабна най-бързата жена Илина Русева с време 1:09 мин. Илина се състезава в категорията до 1400 ст³. С 1:02 мин. при мъжете се нареди на първо място Петър Димитров. Петър се състезава в категорията до 1400 ст³.
Най-бързия мъж и най-бързата жена се изправиха един срещу друг на терена с непознат до тогава автомобил. Войната между половете приключи с победа на най-бързият мъж. В категорията над 1600 ст³ при жените заеха Мария Димитрова на първо място, Гергана Атанасова на второ място и Теодора Пенчева на трето място. Анета Димитрова грабна второто място до 1400 ст³.
При мъжете до 1400 ст³ второто място взе Никола Димитров и Мирослав Дюлгеров на трето място. До 1600 ст³ се класира Мариан Русев. Над 1600 ст³ първите три места заеха: Теофил Лучков, Живко Георгиев и Георги Кирязов. Всички победители бяха наградени.
С подкрепата на проекта МИКЦ-Бургас „Гласът на младите” по Национална програма за младежта 2011-2015, Подпрограма1: „Развитие на мрежата от Младежки информационно консултантски центрове /МИКЦ/”, финансиран от Министерство на младежта и спорта.
 
Мероприятието се проведе в денят на ужасната трагедия, в която загина пилота Тодор Славов. Организаторите изказват своите съболезнования към семейството и приятелите на автомобилния състезател.



Бургас организира Любителско РАЛИ

Бургас организира Любителско РАЛИ

Бургас организира Любителско РАЛИ
Прочетено: 45712 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
568
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хотел приморец витраж1 Бургас, ФЛОРА 2009 Йоан Костадинов Инкубатори за люпене на яйца Разлистване морето и ние Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ МАРИНА КЕИП На Вая Богориди, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development