Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Бургаско момче е сред УСПЕЛИТЕ ДЕЦА НА БЪЛГАРИЯ



04 Юни 2015, Четвъртък



Кристиян Станков от Бургас е сред Успелите деца на Димитър Бербатов. Кристиян е сред победителите в област Спорт за карате киокушин в категория IX-XII клас.


Фондация „Димитър Бербатов“ отличи за поредна година  Успелите деца на България. 
Идолът на няколко поколения представи победителите от Клуб 2014.
 
Димитър Бербатов връчи Почетната статуетка за лауреат в област Изкуства 
- I-IV клас получи на балерината Дария Йорданова от Варна
- V-VIII клас - поп изпълнителката Мариам Маврова от Велинград
- IX-XII клас - Георги Янков от Варна за поп пеене.
 
Наградата в област Наука получиха
- математиците Мария Дренчева от София за категория I-IV клас,
- Златина Милева от Варна за категория V-VIII клас
- Нгуен Чи Зунг от София за категория IX-XII клас.
 
Победителите в област Спорт са Дея Христова от София за постижения в спортно катерене в категория I-IV клас,  Валерия Лозанова от Габрово - за карате киокушин в категория V-VIII клас и Кристиян Станков от Бургас - за карате киокушин в категория IX-XII клас.
 
Почетната статуетка в категория Български училища в чужбина получи Марко Тодоров от Димитровград (Сърбия).
 
В категория Благотворителен проект наградата за втора поредна година спечели Давид Мавродиев от София за работата си в подкрепа на децата от аутистичния спектър.
 
За първи път тази година беше определено отличие и за ръководител, който има най-много деца с постижения или пък дете с особено високо постижение. Отличеният в новата категория за високи педагогически постижения е Свилена Дечева. Тя може да се похвали със седем деца в Клуб 2014, сред които Крисия Тодорова с второто и място в детския вариант на Евровизия.
 
„Поласкан съм да съм сред толкова много талантливи деца и тази година! В деня на Ботев, когато почитаме миналото и националните герои от историята, ние с вас празнуваме по-доброто бъдеще в лицето на талантите, с които се гордеем днес“ – с това послание Димитър Бербатов приветства децата-финалисти от КЛУБ 2014.
 
Церемонията по връчване на наградите се състоя в The Residence Exclusive Club в присъствието на децата-финалисти от Клуб 2014, придружени от своите семейства и приятели. Водещ на събитието беше актьорът Захари Бахаров.

В развлекателната част на церемонията участваха деца от КЛУБ 2014 на фондацията. Виктор Василев от Пловдив изпълни на цигулка „Тамбурин“ от Франсоа-Жозеф Госе, а Калоян Василев изпълни на флейта „Жига“ от Вивалди. Юлиана Мур от Севлиево представи вечната българска песен «Повей ветре». Мариам Маврова поздрави всички финалисти с песента «Feeling good».
 
Целта на годишните награди „Успелите деца на България” е да отдаде дължимото на децата, спечелили със своя талант и труд призови отличия на различни конкурси през изтеклата година и да стимулира тяхното развитие. Проектът възпитава в уважение към успеха, основан на талант и усилия, в усърдие, целеустременост, желание за изява и самоусъвършенстване, както и в отношение към филантропията.
 
От 20 декември 2014 г. до 15 февруари 2015 г. по установен ред постъпваха номинации за децата с постижения в различни сфери. Журито заседаваше и оценяваше всички номинации през месец май. Негов председател и експерт в област Наука още от първото издание е проф. Сава Гроздев - доктор по математика и доктор на педагогическите науки, председател на Асоциацията за развитие на образованието, член на УС на Съюза на математиците в България, председател на секция “Математика” към Съюза на учените в България. Оценяващ изкуствата и тази година е г-жа Тотка Иванова, държавен експерт в дирекция „Достъп до образование и подкрепа на развитието” в Министерството на образованието и науката. Тази година в област Изкуства оценява и г-жа Армине Сърабян - журиращ различни конкурси за деца. Експерт в област Спорт са г-н Едуард Папазян, който оглавява отдел Спорт на вестник «24 часа», председателят на асоциацията на спортните журналисти Найден Тодоров и Димитър Бербатов. В журито са и Димитрина Ходжева – изпълнителен директор на неговата фондация и Мария Гергова-Бенгтсон – управляващ директор на PR агенция Юнайтед Партнърс.
 
Проектът “Награди за успелите деца на България” традиционно се осъществява със съдействието на Министерството на образованието и науката и на Асоциацията на българските училища в чужбина.
Всяка година про-боно за Фондацията работят агенция „Юнайтед Партнърс”.

За Фондация “Димитър Бербатов“:
 
За допълнителна информация:
United Partners Ltd.

Преди няколко месеца разбрахме, че съществува и една
академия за деца в София - забавление и обучение на едно



Прочетено: 21545 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
586
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Весела Хозяин причала Първа копка Небе Казан за топло Бургаският мост Странджа, старите дървета Цвете витраж3 Бургас, ФЛОРА 2008 Секс шоп в град Бургас, многообразие на еротика..
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development