Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Бургас
Обучение по пожарна безопастност в Бургас

Пожарни, сирени и маркучи на Тройката [ВИДЕО]



Малчуганите се забавляваха по време на обучението
Ключови думи: пожарникари, пожарна безопастност
11 Септември 2013, Сряда



Бургас, пл. Тройката. Пожарни сирени, маркучи с лееща се вода и усмихнати пожарникари. Но вместо пламъци и пушек, площадът е обвит в смях, добро настроение пламенни страсти и глъчка.

Бургас, пл. Тройката. Пожарни сирени, маркучи с лееща се вода и усмихнати пожарникари. Но вместо пламъци и пушек, площадът е обвит в смях, добро настроение пламенни страсти и глъчка. Нетърпеливи малчугани се тълпят да опитат тягата на пожарния маркуч, да попръскат малко, да научат нещо ново, интересно и интригуващо, но не на скучна теория, а на практика.
Някои би го неракъл запознаване на децата и бургазлии с част от системата на 112 – Пожарната безопасност. Но когато се огледаме, осъзнаваме, че децата са наясно. Дори има изложба на рисунки, в комбинация с най-емблематичните табели и надписи от спомените ни за пожарна безопасност.
Може би, след 15 години, днес ще е решаващият ден за житейския път на някое от малките любопитковци. И вместо спокойно, като на шега да облича гащиризона , слага противогаза и оглежда пожарния автомобил, ще върши това, спасявайки човешки животи, с риск за своя собствен. За други това ще остане просто забавен спомен от отиващата си лятна ваканция.
Ние ще се усмихнем, наблюдавайки желанието и търпението с което едно поколение предава знания на друго.






Прочетено: 14836 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu На Вая Рибарското селище край Бургас жълто и сиво 2 Странджа, старите дървета Дантела Първа копка Извор на Марина река Във висините Бургаският кей къща над р-нт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development