Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

ПАРЦЕЛ ФЕСТ в Бургас



ПАРЦЕЛ ФЕСТ в Бургас
Ключови думи: ПАРЦЕЛ ФЕСТ в Бургас, Бургас, ПАРЦЕЛ ФЕСТ
24 Юли 2013, Сряда



Парцал фест за първи път ще напусне пределите на Пловдив и ще акустира в Морската градина в гр. Бургас. Чрез множество творчески ателиета, демонстрации и изложби на приложните занаяти, творци от цялата страна ще покажат своето виждане за устойчив начин на живот в хармония с природата.

Гражданите и гостите на Бургас ще имат възможността да получат знания и умения в работата с природни и отпадъчни материали и да получат вдъхновение как след това у дома да създават полезни вещи, от наглед непотребни или естествени материали, като например:
- бижута от отпадъчни материали – плат, конци, хартия, пластмасови бутилки
- бижута от макарони
- изработка на натурални глицеринови сапуни
- пясъчни картини
- квилинг
- плетене на 1 и 2 куки и много други.
Представители на първия родителски кооператив в Бургас са подготвили занимания за най-малките и ще запознаят обществеността с алтернативни методи за възпитание и обучение на малчуганите. Местните риродозащитни организации ще информират посетителите с начините за опазване на околната среда и биоразнообразието на региона.
Четвъртото издание на фестивалът със закачливото заглавие „Парцал фест” се организира от активни граждани, които вярват, че всички можем да купуваме по-малко, да използваме наличните си вещи по-дълго, да променяме предназначението им, да използваме естествени материали, да живеем в хармония с природата. "Парцал фест" събира всички онези хора, които могат да покажат как става това - с нещата, които изработват ръчно, с личния си пример и вдъхновението, което могат да дадат на другите. "Парцал фест" е  среща за споделяне на опит, вдъхновения и убеждения за едно по-отговорно бъдеще.


Прочетено: 4112 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини Spirit of Burgas ЛОНДОН Етнографски музей Бургас Конникът в парк Театър за драма. опера и балет, Бургас Казан за топло Труженики моря Бургаският мост през 2011 г. ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Площад Тройката, Бургас Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development