Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Киноложка изложба“ в Крайморие



Киноложка изложба в Крайморие
Ключови думи: Киноложката изложба, Крайморие
09 Юли 2013, Вторник



Първата Световна купа за България ще бъде връчена на четириног участник в тазгодишното издание на Киноложката изложба. Изложението се провежда за шеста поредна година на територията на град Бургас и ще бъде открито днес, от 17.00 часа в кв. Крайморие.

В конкурсната програма, която ще продължи до 15-ти юли ще участват расови кучета от 12 страни и за първи път ще се проведе специализирана изложба за американски питбул-териер.
 
Шампионът на „Световния киноложки алианс“ ще бъде обявен на 14- ти юли в кв. Крайморие от 17.00 часа. Това е третият кръг за световната купа, след Рига /Латвия/ и Киев /Украйна/.
 
Сред четириногите участници ще бъдат „Басенджи” – единственото в света „нелаещо куче”, ши - тцу от Латвия, немски дог, величествени ротвайлери от Русия, йоркширски териер от Молдова, както и официално признатите от Световния киноложки алианс български породи – българско овчарско куче, българско лудогорско гонче и български барак.
 
Жителите и гостите на града ще могат да наблюдават европейски шампионат по аджилити (спорт с кучета, при който за минимално време се преодолява сложно трасе с препятствия) и спортни състезания по обидиънс – дисциплина, при която за изпълнение на различни упражнения се търси изключително послушание на кучето.
 
Домашните любимци ще се оценяват от квалифицирани съдии от Чили, Испания, Германия, Полша Украйна, Молдова, Латвия, Беларус и България.
 
Инициативата се осъществява от Община Бургас, съвместно със Световен киноложки алианс и Български републикански киноложки съюз.
 
 
Програма:
 
09.07 – А-САС „За купата на Бургас” – Национален шампионат на България и Национален шампионат на Казахстан
10.07. – А-САСІВ „За купата на кмета на гр.Бургас”
11.07. – Конгрес на Световен Киноложки Алианс
12.07. – Състезание по Аджилити за Купата на Бургас
13.07. – А-САСІВ Чили - Международна изложба и национален шампионат на    Чилийския кенел клуб

14.07. – А-САСІВ Международна изложба ЕВРОПЕЙСКИ ШАМПИОНАТ, кръг от СВЕТОВНА КУПА 2013


Прочетено: 9882 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
етюд 01 Международен Семинар на фризьорите София Конкурс прическа Бургас 2009 Интернет сайт за Вашия бизнес от Бутик pepi информация    http: //boltmin. blogspot. com/ това си е моята приятелка Ива цвят Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. Бургас, ФЛОРА 2009 производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development