Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство // ПР Публикации // Шампиони и отличници
Димитър Рачков разиграва скечове сред елитни фризьори в Бургас

Специално за бургазлии показват безплатно шоу спектакъл Прическата и Градът – на 15 юни в Летния театър



12 Юни 2013, Сряда



Над 70 стилисти и модели ще участват в 2-часовия тематичен спектакъл на Саверио Палма и негови български колеги, преминали през обучение в Италия.

„Мис България” Габриела Василева става булка, сияе подръка с италиански стилист. Андреа е водещ на шоуто „Прическата и градът” на 15 юни в Бургас. Димитър Рачков разиграва скечове сред елитни фризьори в Летния театър.

Кралицата на красотата - актуалната „Мис България” Габриела Василева става булка. Партнира й  световноизвестният италиански коафьор Саверио Палма. Двамата ще  дефилират на 15 юни по сцената на Летния театър в Бургас в кулминацията на модния шоу-спектакъл „Прическата и градът”, съобщиха организаторите от  „Christian Of Roma”.

Началото е в 20,30 часа, входът е свободен.

Над 70 стилисти и модели ще участват в 2-часовия тематичен спектакъл на Саверио Палма и негови български колеги, преминали през обучение в Италия.

Това събитие няма да е ограничено само за аудиторията на професионалните фризьори, а ще бъде и своеобразен подарък към широката публика, уточниха организаторите.

Шоуменът Димитър Рачков ще се развихри в пълния си блясък пред своите съграждани от Бургас. Комикът ще забавлява публиката със скечове, въплъщавайки се в емблематичните си екранни образи. Хуморът ще бъде тематично подчинен и на фризьорството, още повече че в момента Рачков е с визия, трудно поддаваща се на оформяне на прически, коментираха запознати.

В ролята на водещ ще влезе попфолк певицата Андреа. Новото амплоа е дебют за изпълнителката с богат сценичен опит и тя го очаква с нетърпение, издадоха организаторите. Дизайнер на „Прическата и градът” е Стоян Радичев.

Сценаристът Иван Ангелов, популярен от работата си преди години в „Шоуто на Слави”, е решил композиционно събитията на сцената да се случват в 3 части.

В първата стилистът Саверио Палма ще материализира сиянията на 7-те чакри в човешкото тяло, разкривайки връзката между цветовете и състоянието на духа. Това неделимо единство ще бъде показано на всички видими нива – от косите на моделите и облеклото им до светлинните ефекти на сцената.

„Прическата и градът” е названието на втората част на едноименния моден спектакъл.
В нея Саверио Палма заедно с няколко български стилисти, сред които и Георги Георгиев – Жоро-Ефекта, ще демонстрират както подстригване, така и оцветяване и стайлинг на шест модела. Грациите ще разходят по подиума основната за 6-те континента в момента тенденция в модата. По този нестандартен начин експертите ще отговорят на въпроса кои са най-актуалните сега прически, цветове и техники за стилизиране от Токио и Ню Йорк до Бургас.

Кулминацията на шоуто е презентацията на 15-те участници от националната модна група „Christian Of  Roma”. Всеки от ще покаже вечерна или булчинска прически. Моделите им ще бъдат облечени съответно в черно и в бяло. „Булката” на Саверио Палма – „Мис България 2012” Габриела Василева, ще засияе под прожекторите със създадената от него прическа за финални аплаузи. На огромния фон зад дефилиращите момичета ще се редуват кадри от култови за световната кинокласика филми. Музикалният съпровод с оригинални аранжименти ще бъде свирен наживо от квартет „Интро”. Четирите изпълнителки ще творят красота с лъкове и струни, вместо с ножици и гребен, вдъхновени от майсторството на фризьорите.

Премиера на най-новия си танц - „Роклята”, ще направи в бургаския Летен театър танцов ансамбъл „Елика”.

С този мегаспектакъл „Christian Of Roma” ще отбележи 20-годишното си присъствие на българския пазар и ще обяви официално старта на сезона по родното Черноморие. Подготвени са специални промоционални оферти на символични цени, за да може публиката да има достъп до любимите си продукти. До края на годината ще се гостува с различни формати и на сцените във Варна и във Велико Търново, каза управителят на компанията Елена Кристиано. Два пъти годишно „Christian Of Roma” провежда Италианския фестивал на красотата и прическата в Пловдив, чието 21-во издание бе в края на месец март т.г.



Прочетено: 8872 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
пепита Европейка Републиканска след ремонта Полет Тройна дъга над Бургас Жреци на музите 2009 АЗ Изтравниче Ива цвят витраж3 Великденско яйце моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development