Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Полицейска хроника за Бургас на 13.август 2012 с Цветелина Рандева



13 Август 2012, Понеделник



Несебър - във фокуса на дребното хулиганство и кражбите. Туристи се оплакват от загуба на памет и други вещи.


І. РАЗКРИТИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
В резултат на полицейските действия по отношение ползването на неистински винетни стикери е констатирано, че такива стикери има на : л.а. «Пежо 306», с бургаска регистрация, управляван от 52 год. Н.Н. и л.а. «Форд Фиеста», с бургаска регистрация, управляван от 46 год. Т.Д. По случаите се образувани досъдбени производства.
На 12.08.т.г. около 04.30 ч. в района до р-т «Джани» в Слънчев бряг, служители от бургаската жандармерия извършили проверка на 16 годишния С.К. от с. Габровица, обл. Пазарджик, като намерили и иззели полиетиленов плик с няколко свити хартиени пликчета, съдържащи бяло прахообразно вещество / метаамфетамин/. С.К. е задържан  за срок от 24 часа в Районно управление «Полиция» - Несебър. Работата по случая продължава.

ІІ. ХАРАКТЕРНИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ :
На 12.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 22 годишен финландски турист, отседнал в Слънечв бряг, за това че между 04.00 ч. и 05.00 ч. предния ден, след употреба на алкохол в бар «Централ», при прибирането си към хотела, в района до хотел «Олимп», почувствал удар в горната дясна част на главата и паднал на земята. Усетил, че някой пребърква джобовете му, като след известен период от време констатирал липсата на мобилния си телефон и портфейла, съдържащ : сумата от 140 лв., 40 евро, кредитна карта и шофьорска книжка. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 12.08.т.г. около 12.05 ч. в Районно управление «Полиция» - Приморско е получено съобщение от 61 годишна чешка туристка, отседнала в Приморско, за това че около 10.45 ч. на същата дата, докато се разхождала край хотел «Престиж» в града, е застигната от непознат младеж, който чрез издърпване от врата, й отнема златен синджир, тежащ около 7 гр. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Приморско.
           На 12.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 36 годишна норвежка туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че около 19.00 ч. на 08.08.т.г. седнала на пейка в близост до «Казиното» на х-л «Кубан», като оставила раницата си на земята до нея – в този момент неизвестен младеж грабнал раницата й и побягнал в посока плажа. В раницата се съдържали : айпад, лаптоп, цифров фотоапарат, мобилен телефон и портфейл със сумата от 10 000 шведски  крони, както и шофьорската книжка на приятеля на туристката. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 12.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 45 годишна норвежка туристка, отседнала в Слънчев бряг, за това че предния ден около 19.00 ч., докато се разхождала по магазините в Стария Несебър, й е извършена джебчийска кражба на портфейл, съдържащ сумите от 800 норвежки крони, 400 лв., кредитна карта и лични документи. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.
На 12.08.т.г. в Районно управление «Полиция» - Несебър е получено съобщение от 18 годишна поморийка, за това че за времето от 04.00 ч. до 07.00 ч. на същата дата, докато спяла в квартирата си в с. Равда, разположена на ул. «Несебър», й е извършена кражба на :  три мобилни телефона, колие от неблагороден метал с дължина около 50 см. и висулка във формата на пеперуда и маратонки. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция» - Несебър.

ІІІ. ПТП :    
На 12.08.т.г. около 14.00 ч. на пътя Варна - Бургас, в условията на остър десен завой при спускане, л.а. «Фолксваген Пасат», с добричка регистрация, управляван от 55 годишния Д.А. от Добрич, поради движение с несъобразена скорост се удря в насрещно движещия се л.а. «Фиат Пунто», с добричка регистрация, управляван от 25 годишния П.П. от Добрич. От удара л.а. «Фиат Пунто» отскача и се удря при движещия се зад него л.а. «Мерцедес», с русенска регистрация, управляван от 40 год. Н.Н. От ПТП пострадала пътничката, возеща се на задната дясна седалка в л.а. «Фолксваген Пасат» - Н.А., 52 годишна от Добрич, която с фрактура на дясната ключица, е откарана в МБАЛ – Бургас, без опасност за живота.



Прочетено: 6182 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 лека вечер пътят за никъде До другото лято Старите бургазлии разказват Кавказка иглика Републиканска след ремонта Семейство на плажа Мото клуб Морската градина в Бургас моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development