Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Култура и изкуство
Анди Мур представя дебютния си албум в България след броени дни

Анди Мур представя дебютния си албум в България след броени дни



03 Август 2012, Петък



Директно от парти на Ибиза, Анди Мур ще пристигне в България специално за гостуването си на Cacao Beach на 10-ти август


Директно от парти на Ибиза, Анди Мур ще пристигне в България специално за гостуването си на Cacao Beach на 10-ти август, където ще представи дебютния си албум “Zero point one”, който излезе в началото на юли.

След 15 години проучване на музикалните граници и установяването му на световната музикална денс сцена, като един от най-иновационните музикални продуценти, получаването на няколко награди и номинирането му за „Грами” през 2004, Анди Мурнай-накрая издаде своя дебютен албум. “Zero point one” беше пуснат официално на 6-ти юли тази година и предизвика огромен интерес по целия свят. Само месец след излизането на албума, Анди ще гостува в България по специалната покана на Cacao Beach Club и Concept Creative, като пристига директно след парти на Ибиза, за да зарадва родните фенове.

10-ти август е гвоздея на програмата на Cacao Beach за тази година и за специалната вечер са подготвени още много приятни изненади. Една от тях е дългоочакваното гостуване на Chicane - едно от най-големите имена на световната транс сцена, които пристигат в България в пълен състав, за да изсвирят на живо незабравимите хитове като „Offshore”, “Saltwater”, “Don’t’ give up” и със сигурност един от хитовете на лятото „Going deep”. Chicane отдавна имат своето заслужено място на алеята на славата. 14 години след като в радио ефира за първи път излиза “God of the Ibiza Anthem” те са отдавна известни сред милионите почитатели на транс музиката в цял свят.

След времето прекарано на острова на забавленията, те започват да продуцират музика, за която казват , че искат да напомня изгрева на слънцето, морските вълни и красивите залези, което гарантира една неповторима нощ на плажа.

Освен тях на сцената ще се качи и небезизвестното египетско транс дуо Aly&Fila, чийто лейбъл “Future Sound of Egypt” през 2010 става част от огромния Armada Music изстрелвайки дуото на големи височини. През 2011 Aly&Fila са вече утвърдени транс диджеи, заемайки номер 22 в престижния DJ Mag и номер 8 в Tranceaddict Top 250 DJ, a техният сингъл “We control the sunlight” е обявен за номер 1 в радио предаването на Armin Van Buuren “A state of Trance”. Техният музикален подбор със сигурност много ще допринесе за приятното прекарваме и качествения саунд.

На сцената на транс събитието на годината ще се качи и ирландското дуо Tucandeo, които с мелодичното си звучене идеално ще подготвят публиката и ще открият вечерта.

По време на партито ще има специален визуален спектакъл подготвен от едни от най- добрите в бранша, които със своя 3D мапинг ще допълнят съвсем атмосферата и ще направят нощта наистина незабравима.


Прочетено: 4220 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Първа копка Ритуалната зала в гробищата Цвят на череша с пчели Хебел ремонтира,кормилна система pepi Театър за драма. опера и балет, Бургас Руски паметник, Бургас Инкубатори за люпене на яйца В атака следобедно спокойствие Весела
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development