Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Младежи посетиха с учебна цел бургаския затвор



28 Март 2012, Сряда



Специално селектирани членове от „Младежки Глас” с подкрепата на администрацията направиха посещение в сградата на бургаския затвор.


Всеки един от членовете-посетители беше любезно запознат с условията, в които живеят лишените от свобода. Целта на посещението е членовете на Клуб „Противодействие на младежката престъпност” да видят как всяко погрешно действие на младини може да те затвори между две стени. Идеята на младежите от специализирания клуб на МГ да видят живота, който очаква всеки престъпник и да разкажат след посещението на своите приятели и връстници своите впечатления. Клубът, който има за цел да презентира младежката агресия беше инициатор на мероприятието заедно с психолозите от затвора. В посещението участваха 12 младежи, на които администрацията показа различните кръжоци по изработване на фигури, бижута, картички и музикална дейност. Обиколката на затвора включи среща с един от затворниците, който сподели своята история на младежите и ги посъветва, че последствията могат да бъдат пагубни ако не си достатъчно предпазлив в действията си. Младите хора напуснаха сградата на затвора с амбицията да продължат да се занимават още по усилено с общественна дейност и образование, внимавайки за себе си и своите приятели и стъпките, които предприемат в своето развитие, повлияни от посещението си. През следващия месец предстои съвместно мероприятие на клуб „Противодействие на младежката престъпност” към сдружение „Младежки Глас” с Първо районно управление Полиция – Бургас, където младежите ще се запознаят отблизо с професията и работата на служителите.


Прочетено: 13102 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пролет на село Бургас, Богориди, 2003 Конкурс прическа Бургас 2009 Машините на Леонардо Конкурс прическа Бургас 2009 Underwater Арменската черква Сурп Хач Конкур глазами зрителя Welcome
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development