Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Китайци с нова пазарна стратегия



26 Март 2012, Понеделник



Азиатската експанзия сваля цените в града на тепетата



Ако откриете същия модел, на същия производител, на по-ниска цена ние ви връщаме парите. С тази пазарна стратегия, нова за Пловдив, продължава китайската експанзия в града на тепетата. Собствениците на популярната от 6 години верига „Панда” прерязаха лентата на 7-мия си поред обект, месец след като други китайци атакуваха с ниски цени пазара на дрехи, обувки и чанти.

„Искаме клиентът при нас наистина да получи стоката на най-евтината цена. За това обявихме тази промоция в новия си магазин „Панда”, който открихме в търговския център на Цариградско шосе /сградата с „Техномаркет” и ресторант „Буено” до Полиграфията/, обясни г-н Ли. Ако потребителят купи дреха, обувки, чанта, бижу или каквото и да е от богатия асортимент и открие другаде същия артикул на по-ниска стойност той веднага получава парите си обратно. Условието е това да стане в рамките на 3 дни, стоката да не е употребявана и да се представи касова бележка с по-ниската цена. Тази стратегия със сигурност ще свали цените на азиатските артикули в Пловдив, коментират клиенти.

В новия магазин на „Панда” дават още една опция – купуваш китайска стока – ядеш китайско. Ако пазариш за 15 лева, получаваш ваучер за 1 лев, ако покупките са за 20 лева, ваучерът е за 2 лв. и т.н. С получения ваучер намаляват сметката в двата китайски ресторанта „Фън И” в Пловдив – единия срещу Централна гара, другия в Кючюк Париж. Така, хем си облечен, хем си и сит, шегува се г-н Ли.

„Панда” досега беше известна като женското царство – в магазините дамите се обуваха и обличаха като добавяха и съответните аксесоари. В новия обект на „Панда”, който се простира върху 680 кв.м и е на два етажа се продава и всичко за мъжа и детето. Поради тази причина в него има обособен безплатен детски център – докато родителите пазаруват възпитателки занимават хлапетата.   

„От 12 години сме в България, работихме и в София и в Бургас, но най-много харесваме Пловдив, заради любезните жители”, споделят собствениците на „Панда”. За това те стартират собствен бизнес именно в Града на тепетата. Откриват магазини отдалечени от пряка конкуренция, за да не вредят на другите търговци, защото „за всички трябва да има хляб”. А относно предлаганата стока собствениците на „Панда” са категорични – „всяка седмица зареждаме с нов асортимент, моделите винаги са в крак със световните  модни тенденции и са по джоба на българина”.


Прочетено: 14596 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Лалета Храбрая ворона wood Флора Бургас 2009 есен 01 Езикови курсове от учебен център „СИТИ“ kupi dari АЗ Професионални Кокили!!! Глухарчета 6
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development