Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Китайци с нова пазарна стратегия



26 Март 2012, Понеделник



Азиатската експанзия сваля цените в града на тепетата



Ако откриете същия модел, на същия производител, на по-ниска цена ние ви връщаме парите. С тази пазарна стратегия, нова за Пловдив, продължава китайската експанзия в града на тепетата. Собствениците на популярната от 6 години верига „Панда” прерязаха лентата на 7-мия си поред обект, месец след като други китайци атакуваха с ниски цени пазара на дрехи, обувки и чанти.

„Искаме клиентът при нас наистина да получи стоката на най-евтината цена. За това обявихме тази промоция в новия си магазин „Панда”, който открихме в търговския център на Цариградско шосе /сградата с „Техномаркет” и ресторант „Буено” до Полиграфията/, обясни г-н Ли. Ако потребителят купи дреха, обувки, чанта, бижу или каквото и да е от богатия асортимент и открие другаде същия артикул на по-ниска стойност той веднага получава парите си обратно. Условието е това да стане в рамките на 3 дни, стоката да не е употребявана и да се представи касова бележка с по-ниската цена. Тази стратегия със сигурност ще свали цените на азиатските артикули в Пловдив, коментират клиенти.

В новия магазин на „Панда” дават още една опция – купуваш китайска стока – ядеш китайско. Ако пазариш за 15 лева, получаваш ваучер за 1 лев, ако покупките са за 20 лева, ваучерът е за 2 лв. и т.н. С получения ваучер намаляват сметката в двата китайски ресторанта „Фън И” в Пловдив – единия срещу Централна гара, другия в Кючюк Париж. Така, хем си облечен, хем си и сит, шегува се г-н Ли.

„Панда” досега беше известна като женското царство – в магазините дамите се обуваха и обличаха като добавяха и съответните аксесоари. В новия обект на „Панда”, който се простира върху 680 кв.м и е на два етажа се продава и всичко за мъжа и детето. Поради тази причина в него има обособен безплатен детски център – докато родителите пазаруват възпитателки занимават хлапетата.   

„От 12 години сме в България, работихме и в София и в Бургас, но най-много харесваме Пловдив, заради любезните жители”, споделят собствениците на „Панда”. За това те стартират собствен бизнес именно в Града на тепетата. Откриват магазини отдалечени от пряка конкуренция, за да не вредят на другите търговци, защото „за всички трябва да има хляб”. А относно предлаганата стока собствениците на „Панда” са категорични – „всяка седмица зареждаме с нов асортимент, моделите винаги са в крак със световните  модни тенденции и са по джоба на българина”.


Прочетено: 14522 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Полет Конкур глазами зрителя Spirit of Burgas Черноморец-Поморие КАСТИНГ  ЗА  МОДЕЛИ - AF  MODELS - гр. Бургас ХРИСТИ УНИВЕРСАЛНА МАШИНА ЗА ШЛАЙФАНЕ НА СТЕНИ И БЕТОН, СВАЛЯНЕ НА СТАРИ МАЗИЛКИ ROKAMAT-2500 ЛВ. жици край пътя Конкур глазами зрителя БГ СМЕШКИ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development