Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

В мегата на кича - хотел Приморец, рускоговорящи собственици на имоти в България наградиха български фирмиНа заключителната тържествена церемония на конкурса бяха удостоени с награди и сертификати 20 български предприятия от цялата страна
Ключови думи: Русская звезда, конкурс, хотел приморец, приморец, рускоезични, собственици на имоти, руски бизнес, руски турист
04 Август 2011, ЧетвъртъкРусская Звезда е обществена инициатива на рускоезичните собственици на имоти в България и опит да наложат свой стандарт, както и да наложат претенциите и очакванията по отношение на пазара на стоки и услуги от страна на руските клиенти, почиващи и живущи в страната

Най-добрите български предприятия бяха удостоени с награда в конкурс "Русская звезда"
 
На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 2011- обществена инициатива на рускоезичните собственици на имоти в България. Конкурсът се стреми да даде позитивна насока и допълнителен тласък в развитието на българо-руските делови контакти и културни взаимоотношения, да съчетае очакванията по отношение на пазара на стоки и услуги от страна на руските клиенти, почиващи и живущи в страната, с тези на българските компании, предоставящи стоки и услуги в редица сфери на икономиката.

На заключителната тържествена церемония на конкурса бяха удостоени с награди и сертификати 20 български предприятия от цялата страна. Резултатът – една наистина красива гала вечер в хотел "Приморец", по време на която се проведе церемонията с награждаване на победителите в 17 категории.

Официалните гости на гала вечерта споделиха пред медиите своите очаквания за конкурса като ежегодно събитие:

Областният управител за Бургаска област, г-н Гребенаров, поздрави журито и организаторите с "поставяне на началото на една дълга история на конкурса".

Максим Альошин, Вице-консул в генералното консулство на Руската Федерация у нас, прогнозира повече участници догодина и прикани публиката да аплодира събитието с "На добър час!"

Почетният консул на РФ в Бургас, г-н Фотев, заяви: "Подобни събития създават допълнителни възможности за развитие на взаимноизгодното сътрудничество между българския и руския бизнес."

Най-аплодирано бе словото на г-н Рагин, председател на БХРА, който припомни културно-историческата нишка, свързваща българи и руси: "Позволете ми от името на българския туристически бизнес да се обърнем към нашите руски гости със словата – Здравствуйте, братушки! – топли думи, изказани от нашите деди преди стотици години, смисълът на които знаем всички. Туристическият бизнес гледа с широко отворени очи към руския пазар. Руския турист е обявен за турист номер 1, със своята душа, сърце, а също и с платежноспособността си."

На церемонията по награждаването присъстваха и членовете на журито, в чйито състав бяха включени руски и български бизнесмени и дейци на науката и културата, с председател – народната артистка на Русия, Лидиея Федосеева-Шукшина. Между официалните гости на вечерта бе и Лариса Голубкина, известна актриса на руското кино и театър.

Конкурсът се проведе за първи път тази година. Основна цел на организаторите – Асоциацията на рускоезичните собственици на недвижими имоти в България "Альоша" и издаваното на руски информационно-развлекателно списание "The Sea", е да се обедини и изтъкне опита на най-добрите български предприятия за стоки и услуги, ориентирани към пазара на руско-говорящите клиенти у нас.
На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 201

На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 201

На 29-ти юли приключи конкурс "Русская Звезда" 201
Прочетено: 10662 пъти


Сподели в социалните мрежи
Добави в Svejo
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
1
Judithmab
25.01.2017 23:14
0
wh0cd352091 <a href=http://buyretina.us.com/>retinol</a> <a href=http://sildenafil365.us.com/>sildenafil price</a> <a href=http://tadalafil365.us.com/>tadalafil online</a> <a href=http://buymedrol.us.com/>generic medrol</a> <a href=http://adalat365.us.com/>adalat</a> <a href=http://buycytotec.us.com/>cytotec online</a> <a href=http://buycafergot.us.com/>Cafergot Online</a> <a href=http://cymbalta.us.com/>cymbalta</a> <a href=http://buysildalis.us.com/>buy sildalis</a> <a href=http://atenolol247.us.com/>atenolol</a>


Снимки от Бургас
Добави снимка
изгрев бл.29 вх.7 Приятелки в три цвята ГРАФИЛА 2009, Бургас Връзка Цвят на череша с пчели Щрауси край Грудово тия бански нищо не скриват... ЛРД Исторически музей, Бургас Изтравниче следобедно спокойствие Паметник на незнайния войн
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
29
30
31
01
02


   Follow bourgasorg on TwitterУеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development