Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ново поколение IBM XIV системи за съхранение на данни подобряват ефективността при работа с различни приложения



22 Юли 2011, Петък


Автор: Иво Петров

IBM представя нова версия на успешната система за съхранение на данни – IBM XIV Storage System Gen3, която предлага възможност за по-бърз и по-лесен достъп до информация, като същевременно намалява разходите за съхранението й. IBM XIV Storage System Gen3 предоставя възможност за по-ефективно опериране с по-тежки приложения, като виртуализация, облачен компютинг и бизнес анализи.

София, 21 юли 2011 г. IBM представя нова версия на успешната система за съхранение на данни – IBM XIV Storage System Gen3, която предлага възможност за по-бърз и по-лесен достъп до информация, като същевременно намалява разходите за съхранението й. IBM XIV Storage System Gen3 предоставя възможност за по-ефективно опериране с по-тежки приложения, като виртуализация, облачен компютинг и бизнес анализи.

"Тъй като XIV Storage System Gen3 беше приета много добре от клиенти и бизнес партньори, тя се превърна във важна и основополагаща част от портфолиото от системи за съхранение на данни на IBM ", казва Николай Драмов, Мениджър отдел „Системи и Технологии”, IBM България. XIV Gen3 може да оптимизира съхранението на широк спектър от приложения, включително бази данни, електронна поща, онлайн обработка на транзакции и ERP приложения.

IBM XIV Storage System Gen3 е универсална система за съхранение от висок клас, разполагаща с изцяло виртуална мрежова архитектура, която допринася значително за намаляване на разходите и за повишаване на ефективността при работа с различни приложения. XIV Storage System Gen3 поддържа популярната сървърна платформа за виртуализация и облачен компютинг – VMware, като над 70 % от системите XIV хостват виртуализиращия софтуер.

Благодарение на автоматизираното подреждане на обемите от данни, системата се самонастройва при промяна на натовареността на приложенията. IBM XIV Storage System Gen3 е и до четири пъти по-бърза от предишните модели и се отличава с подобрено управление на софтуера, което й позволява да поема още повече натоварване и да бъде по-лесна за използване. Системата ще бъде пусната на пазара през септември и може да бъде закупена на 69 % по-ниска цена в сравнение с подобния на него продукт EMC.

През 2008 година IBM придоби XIV и оттогава е продала повече от 4500 такива системи на клиенти по целия свят, а над 1100 нови клиента са избрали XIV Storage System Gen3. Системата е добре интегрирана в продуктовото портфолио на IBM с продукти като IBM ProtecTIER ®, SONAS, SAN Volume Controller, Storwize ® V7000 и Tivoli ®.



Прочетено: 5136 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Духовности Best friends Часовникът на Раковини във въздуха Кукерландия 2011, Ямбол Декоративни дървени конструкций BSB Змийския остров - Созопол Бургаският кей Професионални Кокили!!! ograda
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development