Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Златко Янков back home



Златко Янков с нова става от Швейцария
Ключови думи: Златко Янков, стадион, Лазур, Бургас
05 Май 2011, Четвъртък



Златко Янков с нова става от Швейцария

Златко Янков се завърна с патерици на стадион „Лазур” в Бургас след претърпяна сложна операция в столичната болница „Света София”.

ЗЛатко Янков - Фара, който е част от оперативния щаб на Черноморец-Бургас, се подложи на смяна на тазобедрената става при д-р Христо Мазнейков. Интервенцията беше извършена на 26 април и продължи три часа. Направеният веднага след това рентген показал, че операцията е преминала успешно и всичко е както трябва.

Старата става беше сменена с нова, доставка от  Швейцария. Изработката е станала в специализирана клиника по индивидуална заявка с триизмерни снимки.

Златко Янков започна от днес процедури по рехабилитация в медицинския център на стадион „Лазур”. Според лекарските препоръки, опорният халф на славната Пенева чета трябва да захвърли патериците на 21-вия ден от операцията. Един месец ще има раздвижване, след което е насрочен контролен преглед в „Света София”.

„Екипът на д-р Мазнейков е невероятен. Възхитен съм от грижите, които положиха за мен. С нетърпение чакам да се възстановя, за да почна отново да жъна победи на джитбол. Смятам, че за новия сезон ще бъда на линия, а съперниците отсега могат да почват да треперят”, закани се Фара, чийто дух е несломим въпреки претърпените болки и страдания покрай операцията.

След края на богатата си професионална кариера Фара продължи да практикува любимата игра в първенството на Бургаската областна група, дори и след като износената става го поставяше в дискомфорт. И до последните дни преди операцията Янков не спираше да жъне победи на джитбол на стадион „Лазур”.



Прочетено: 5690 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
До другото лято палма Весела Cupidon МОЩЕН СЕКС СТИМУЛАНТ ЗА МЪЖЕ Конкурс прическа Бургас 2009 отбор Spirit of Burgas Флора Бургас 2009 Ремонт носачи Казанлък Международен Семинар на фризьорите София Бургас, ФЛОРА 2008 есен 01
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development