Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Световен шампион идва на Природа, Лов, Риболов



Мило Коломбо
Ключови думи: Мило Коломбо, пловдивски панаир
28 Март 2011, Понеделник



Италианецът Мило Коломбо, ще бъде специален гост на изложението Природа, Лов, Риболов 2011

Легендата на спортния риболов - италианецът Мило Коломбо, ще бъде на изложението „Природа, Лов, Риболов 2011“. То ще се проведе от 30 март до 3 април в Международен панаир Пловдив. Коломбо става световен шампион през 1984 г. в Страсбург. Неговият личен рекорд е улов от 238 килограма, постигнат  по време на  състезанието Scandinavian Masters, в което е победител през 1998 година. Коломбо е собственик на италианската компания „Milo”, водещ европейски производител на риболовни принадлежности, която ще бъде представена на изложението от дистрибутора за България  „Сия“.
 Фирми и експонати от 6 държави участват в  „Природа, Лов, Риболов 2011“, което се провежда под патронажа на министъра на земеделието и храните Мирослав Найденов. Изложителите ще покажат най-модерното ловно, рибарско и спортно оборудване (оръжия, принадлежности, облекла, аксесоари, стоки за къмпинг), оферти за атрактивни ловни и риболовни дестинации, залесителна и дърводобивна техника.
  Заедно с „Природа, лов, Риболов“ посетителите ще могат да видят в панаира още три прояви, свързани с хобито и свободното време: специализиранa изложба за цветя, декоративна растителност,
градинско оборудване и аксесоари „Цветна пролет“ (30.03-03.04.), Италиански фестивал на красотата и прическата - международно изложение за фризьорство, козметика, грим, парфюмерия и мода  (01.04.- 03.04.), Празници на домашните любимци с международни киноложки и фелиноложки изложби (02.04.-03.04.). За първи път се организира Биенале на креативността, което на 2 април ще събере студенти от Европейския колеж по икономика и управление в Пловдив и Варненския свободен университет  „Черноризец Храбър“.
 „Серията от пролетни изложби, които стартират през седмицата, са посветени и на семейството. Те обхващат мода, хоби, свободно време, украса на дома и вилата, образование, творчество. Ще са интересни за всички възрасти както с експозициите, така и с многото атракции“, коментира главният директор на Международен панаир Пловдив Иван Соколов. Посетителите специалисти, които работят в сферата на туризма, фризьорството и козметиката, озеленяването, търговията,  ще открият нови предложения за своя бизнес, добави той.


Прочетено: 4182 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Созопол есен 01 до паркинга на Конкурс прическа Бургас 2009 Републиканска след ремонта Един хотел приморец Конкур глазами зрителя залез над ез.Вая-Бургас.JPG Гиацинт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development