Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те
Сноби // Клюки
Братята дадоха коктейл на общинари и областни в хотел Мираж

ГЕРБ се навъртат около братя Диневи



Братя Диневи подариха на Бургаски политици заря
Ключови думи: Братя Диневи, коктейл, хотел Мираж, трети март, заря, Бургас, Златина Дукова, Йорданка Ананиева
04 Март 2011, Петък



Братя Диневи отбелязаха Националния празник на България с празничен коктейл-заря       



За 18-а поредна година строителните предприемачи братя Диневи отбелязаха Националния празник на България  3 март с тържествен коктейл-заря. Тържеството, което се превърна в традиция за предприемачите от Свети Влас се проведе в хотел “Мираж” в Бургас.
Сред официалните гости бяха зам. областните управители на Бургас г-жа Златина Дукова и г-н Златко Димитров, зам.-кметът по култура и образование г-жа Йорданка Ананиева, директорът на ОД на МВР – Бургас Милен Димитров, апелативният прокурор Емил Христов, кметът на Поморие Петър Златанов, председателят на ОбС – Несебър Благой Филипов, общински съветници от Бургас и Несебър, бизнес-партньори и др.
От името на кмета на Бургас Димитър Николов приветствие поднесе г-жа Ананиева, която поздрави гостите с националния празник и подчерта, че «на този ден е важно да помним хората, които дадоха път на свободна и независима България, да помним техните завети и да ги предаваме на поколенията».
Основен акцент в празничната програма бе премиерата на новата книга на Стоян Райчевски «Старият Бургас». В нея авторът в хронологичен ред е публикувал материали, отразяващи стопанския, обществен и културен живот на най-динамично развиващият се български град от Освобождението до 1939 г. Той благодари на домакините братя Диневи за възможността именно в Бургас и именно на тази светла дата да презентира книгата си, като използва случая и подари официално от нея на г-жа Ананиева и на зам.областните управители г-жа Дукова и г-н Димитров.
В духа на българските народни традиции, тържеството започна с изпълнения на фолклорен „Странджански ансамбъл”, включващ традиционни народни песни и хора. Програмата, продуцирана от Богдан Томов продължи с изпълненията на Камелия Воче, хумористичните скечове на Георги Мамалев и фолк-певиците Емилия и Нелина. Кулминацията на вечерта бе атрактивната заря, подарък за жителите на града.









Прочетено: 24039 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
580
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Созопол Черноморец-Поморие Дантела св. Николай Чудотворец Флора Бургас 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 коте Републиканска след ремонта Паметник на незнайния войн
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development