Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Англия в сърцето на Бургас



Ключови думи:
11 Август 2007, Събота


Източник: вестник Фактор



Старите моряци от Бургас си спомнят още пътуванията до Англия, помнят английските пъбове, помнят английската бира. Тогава в България се предлагаше само светло пиво с неясен произход.
Преди 17 години у нас изникнаха всевъзможни кръчмета, капани, ресторанти. Много от тях вече не съществуват, други го удариха на печелбарство. Трети продължават да предлагат напитки и ястия с неясен произход.
Ние отворихме "Клифордс" с друга цел.
При нас напитките са от най-добро качество. Асортиментът е голям. Най-добрите български бели и червени вина, най-добрата българска и английска бира ще намерите в "Клифордс".
А кухнята?
Няма по-добра в Бургас. Стековете се правят точно както в добрата стара Англия. Английската закуска се предлага така, както я предлагат в най-добрите лондонски заведения. Персоналът е с дългогодишна практика. Главният готвач е със стаж в Англия. За тях няма тайни в кулинарията.
Тихата и уютна обстановка предразполага посетителите за бизнес среци, семейни сбирки, банкети. За влюбените има дискретни сепарета в двата салона - за пушачи и непушачи. Ние отговорихме на всички европейски изисквания. Климатиците работят непрекъснато и създават прохлада в горещите летни дни.
Вече не е нужно да си мечтаете за истински английски пъп. Ние сме в сърцето на Бургас.

Ул. Д-р Нидер 26;
Работно време
от  8.30 до 24.00 часа
За резервации:
056/84 38 88


Прочетено: 2201 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Разоран двор, угар Miss Sixty централна градска тоалетна Международен Семинар на фризьорите София Щрауси край Грудово аз Ботева най-приятното място за релакс Конкур глазами зрителя 1 singing in the rain :))) Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development