Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

"Life Hospital" Бургас най- после модерна европейска болница



Ключови думи:
17 Май 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

В клиниката са привлечени водещи специалисти от университетски клиники

Многопрофилната болница за активно лечение "Life Hospital" е новото лице на съвременното лечение и здравеопазване в Бургас. Градът ни най- после се сдоби с модерна клиника, която съчетава модерно европейско обслужване и съвременна диогностика и лечение. Години наред градът ни изпитваше огромна нужда от подобно лечебно заведение, което вече е факт.

Собствениците д-р Спасимир Иванов и д-р Георги Налбантов са едни от най- известните имена в гилдията и имат амбицията повереното им лечебно заведение да бъде образец на съвременна болница по европейски модел.

Болницата е разположена на панорамното шосе към изхода от Бургас за Слънчев бряг и Варна. Сградата е проектирана за болница, като самият проект е уникален. Съобразена е със всички изисквания за този тип строителство и е изградена от съвременни материали. Изключителната вътрешна функционалност е съчетана с ясно обозначени с червени кръстове фасади, което я прави лесно познаваема и атрактивна.

На шестте етажа са обзаведение медицински център за доболнична помощ с кабинети по 16 основни и профилни медицински специалности, диагностично звено с полифункционална клинична и хистологична лаборатории, отделение по образна диагностика- ехограф, рентген и скенер. Извършват се инвазивни изследвания-артроскопии, гастро и колоноскопии. Стационарната /болничната/ част има четири основни отделения- вътрешни болести, хирургия, ортопедия и интензивно лечение. Към основните отделения има сектори по кардиология, неврология , урология, УНГ, неврохирургия и физиотерапия. Тук практически се провежда диагностика и лечение на заболявания от всички области на медицинското познание. Двете модерни операционни зали са с възможност и за интраоперативен и рентгенов контрол.

Сградата е изцяло климатизирана, болничните стаи са с едно и две легла, собствен санитарен възел, директен телефон, безплатни кабелна телевизия и интернет. Болницата граничи с крайморския парк и има широк изглед към морето.

В "Life Hospital" са привлечени като консултанти водеши специалисти от университетските клиники в София, Пловдив, Стара Загора и др.

Телефоните за контакти са: 056 87 50 50.

От Станислава КОДЕВА


Прочетено: 6803 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Финансова помощ за бедните Аз Бургас Първа копка Истанбул 7 Републиканска след ремонта Мандарин закачалки 2 моите цветя Тавия Фотографи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development