Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ерос и Трифон Зарезан с белезници в Куул Плейс



Ключови думи:
15 Февруари 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Бейлиз парти, мокри целувки, DJ CHUS, и с нежна романтика, веригата показа, че диктува правилата в нощния живот на Бургас

Празниците Свети Валентин     и Трифон Зарезан за пореден път     потвърдиха тезата на светските хроникьори, че и тази зима веригата заведения “Куул     Плейс" диктува модата на нощния живот в Бургас.

Атрактивните промоции, великолепният саунд и уникалното лайтшоу, ниските цени, безкомпромисните стандарти на обслужване и стриктният фейсконтрол се оказаха решаваши в битката за вниманието на празнуващите бургазлии.

Създателят на бранда “Куул Плейс" е предприемачът Ваклин Стойновски, според когото тайната на успеха се крие в усета да поканиш най-добрите в този бранш и да им дадеш пълна свобода при менажирането.

При     посещенията ми     в актуални световни клубове винаги ме впечатлява стремежът на екипа да експериментира, за да     задоволи и най-капризните клиенти, казва Стойновски. Затова     “Куул     Плейс"     в разгара на летния сезон първи по българското Черноморие инсталираха модерна климатична инсталация в открито заведение. Странната на пръв поглед инвестиция се оказа с желязна икономическа логика , доказана в препълненото заведение “Текила" .

Многобройните иновации в денс клуб “Вакуум", хит клуб “Вселена", ресторант “Луксор" , ретро бар “Студио 54" и     стайл кафе “Натали" доведоха до лавинообразно покачване на ръста на клиентите.

Тази зима бургазлии видяха настъпването на     ерата на автономното управление на светлината чрез диоди.

Не върнахме нито един желаещ да се весели при нас и     посрещнахме всеки с усмивка - заяви управителят на веригата Живко Стоянов.

Яко студентско парти     “VALEN TIME" се вихри     в зимната градина на стайл кафе “Натали", където купонясваха     участниците от кампанията “Космическа целувка" на 14 февруари. Студентите от PR Academy на БСУ неслучайно избраха за своя празник най-стилното заведение в Бургас. 1 500 балона, танцьорки и стилен кетърнинг поддържаха настроението. Сред академичната младеж беше и ректорът проф. Петко Чобанов.

“Бейлиз" парти зарадва дамите в “Натали" с питие и роза     за всяка една от тях.

Романтичните натури се довериха на изисканата кухня     в ресторант “Луксор", където оригиналните италиански блюда и вина разпалиха искрите на любовта сред не една от известните ни светски двойки.

Най-горещото място в Бургас     за празника беше хит клуб “Вселена". Почитателите на поп фолка сляха в едно празника на любовта и виното както само те умеят.

В ранните часове на нощта 500 възпитаници на Немската и Английската гимназия се веселиха до насита при изключителна организация от страна на домакините. Спазени бяха всички разпоредби на Областната дирекция на полицията и на Община Бургас за провеждане на прояви с участието на ученици.

По-късно започна нощното парти “Мокра целувка" като най-еротичните изпълнения бяха премирани с торти.

В ретро бар “Студио 54"     се състоя     ВИП-десант на     ВИП персони - дами в умопомрачителни тоалети, строги костюми     и лъскави лимузини блокираха подходите към     Морската градина. Общинският съветник Христо Порточанов показа, че освен от футбол и политика разбира доста и от музика.

Гвоздеят на празничната вечер обаче беше денс клуб “Вакуум", където пултът беше завладян от световната звезда DJ CHUS. Майсторът на иберийския саунд пристигна в Бургас по покана на Ваклин Стойновски и показа защо е бил нает от попкралицата Мадона да ремиксира нейното знаково парче     HANG UP. Купонът там продължи до 8 часа сутринта.

От Стефан     Стратиев


Прочетено: 2233 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаският мост през 2011 г. моите цветя тръби и инсталации Журналистка Кайро Графила 2009, Бургас Underwater Изпращане... Aerogara Byrgas витраж2 Тухлена селска къща
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development