Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Красимир Стойчев: Основният проблем пред община Бургас са несъбраните вземания



24 Ноември 2010, Сряда



Стойчев допълни още, че депутатите от бургаските избирателни райони са изключително активни хора. „Всяка седмица, когато се върнат в Бургас имаме среща с тях. Обсъждаме всички въпроси, които касаят нашите съграждани и, които касаят община Бургас. Разговаряме на всякакви въпроси, които са проблемни. Те помагат с работата си в парламентарните комисии. Когато има проблем, касаещ община Бургас, те го поставят пред парламентарните комисии, посещават се министерствата и се лобира за града ни”, завърши Стойчев.

Основният проблем пред община Бургас е събирането на несъбраните вземания, каза за радио „Фокус”-Бургас Красимир Стойчев, зам.-кмет по финансите общината. „Също така и страхът, че по време на криза, някои от нашите съграждани могат да не си платят данъците. Други проблеми не се очертават. Много сме амбицирани във връзка с капиталовата ни програма, която трябва да осигурим и финансово”, коментира зам.-кметът по финансите. По неговите думи в икономиката на общината силно е засегната бургаската корабостроителница, където има големи съкращения, както и в „Лукойл- Балкани”. „ Завод „Промет” също ни уведоми за съкращения за над 120 души, въпреки че не е в нашата община, но много от нашите съграждани работят там”, допълни Стойчев. По неговите думи за бюджет 2011 година е рано да се говори, тъй като в момента се изготвя актуализацията на бюджет 2010 година, която ще влезе в началото на месец декември. Непосредствено след това се започва да се готви бюджет 2011 година . „Настройката на ръководството на община Бургас е предлагането на Общинския съвет да няма промяна на данъците”, каза още зам.-кметът по финансите. Той уточни, че един от начините да се подпомогне на община Бургас е да се кандидатства по европрограми и да се усвояват средствата от тях. Стойчев допълни още, че депутатите от бургаските избирателни райони са изключително активни хора. „Всяка седмица, когато се върнат в Бургас имаме среща с тях. Обсъждаме всички въпроси, които касаят нашите съграждани и, които касаят община Бургас. Разговаряме на всякакви въпроси, които са проблемни. Те помагат с работата си в парламентарните комисии. Когато има проблем, касаещ община Бургас, те го поставят пред парламентарните комисии, посещават се министерствата и се лобира за града ни”, завърши Стойчев.
Мария РУСЕВА

http://www.focus-news.net/?id=n1464347



Прочетено: 3320 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Созопол Рози Гиацинт МАРИНА КЕИП Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Южен парк Кой си изгуби мидите? Бургас-моста Странджа
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development