Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Български театрални актриси участват в арт фотосесии



22 Ноември 2010, Понеделник



15 емблематични актриси в благотворителна фотоизложба срещу домашното насилие над жени. Събраните средства ще отидат в подкрепа финансирането на горещ телефон

15 от най-популярните, обичани и заслужаващи внимание български театрални актриси участват в две арт фотосесии, в които по метафоричен начин е представена темата за насилието над жената. Единствените копия на фотографиите ще бъдат подредени в изложба във фоайето на Театрална работилница „Сфумато” в продължение на десет дни – от 22 ноември до 1 декември. Откриването на изложбата съвпада с Международния ден на ненасилие срещу жените. Всяка от фотографиите, чийто автори са Мирослав Веселинов и Гергана Змийчарова,  ще бъде предложена за продажба и ще е част от луксозен календар за 2011 г. с лицата на всички актриси.

Организатор на благотворителната инициатива е сдружението с общественополезна цел “Б Плюс”, създадено от режисьорите Йордан Славейков и Димитър Димитров. Средствата, събрани от фотоекспозицията и от календара ще бъдат предоставени на фондация „Анимус” за финансирането на безплатен телефон за жени, пострадали от домашно насилие.


В проекта участват актрисите: Койна Русева, Станка Калчева Ярослава Павлова- Велков, Силвия Лулчева, Йоанна Темелкова, Ирина Андреева, Петя Йосифова, Невена Калудова, Анастасия Лютова ,Людмила Сланева- Локо, Меглена Караламбова, Йоана Буковска, Росица Огнянова, Йорданка Стефанова, Александра Василева.
Актрисата и певица Людмила Сланева-Локо записа и песен, която е мото на кампанията, с едноименното заглавие  „Зад вратата”.




Прочетено: 6579 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини флора 2008 информация    http: //boltmin. blogspot. com/ Професиоанални Американски Кокили за Строители БГ СМЕШКИ Мото клуб Az sym ot Burgas Странджа през есента палма HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО ИЗОСТАВЕНАТА ФРЕГАТА
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development