Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пътен полицай на годината



05 Октомври 2010, Вторник



Само 3 точки отделиха младши автоконтрольор Кирил Чифлички от сектор «Пътна полиция» - ОДМВР Бургас от призовото място в Националното състезание «Пътен полицай на годината», провело се от 30.09.т.г. до 03.10. т.г. в София.

Само 3 точки отделиха младши автоконтрольор Кирил Чифлички от сектор «Пътна полиция» - ОДМВР Бургас от призовото място в Националното състезание «Пътен полицай на годината», провело се от 30.09.т.г. до 03.10. т.г. в София.
От бургаската «Пътна полиция» имаше още един участник - младши автоконтрольор Румен Железаров, защитил по достойнство честта на Южния крайморски регион. В дисциплините «Теоретичен изпит по специализирана подготовка», «Оказване на долекарска помощ на пострадали от ПТП», «Стрелба с пистолет» и «Майсторско управление на автомобил и мотоциклет», екипа от Бургас, ръководен лично от Началника на сектор «Пътна полиция» - главен инспектор Йонко Тонечв, по-безапелативен начин наложи високи критерии и доказа класата на служителите, осигуряващи безопасността на пътя.
Практическото занимание по «Оказване на долекарска помощ на пострадали» постави пред младши авконтрольори Кирил Чифлички и Румен Железаров интересни задачи, свързани с реални ситуации – на Кирил Чифлички се падна до пакаже уменията си по оказване на първа помощ на пострадал в шок и на пострадал с нараняване на предмишницата, а колегата му - Румен Железаров спаси пострадал в безсъзнание и друг с фрактура на предмишницата. И двамата бургазлии нямат присъдени наказателни точки в изпълнението на долекарската помощ. Отлични бяха и показателите им в другите дисциплини, като за пореден път бяха защитени получените и в предходни години от бургазлии отличия «Пътен полицай на годината».
 Младши автоконтрольор Кирил Чифлички е в системата на МВР от 22 години, женен с две деца. Страстта му към автомобилите и мотоциклетите датира от детските му години, като е преминал през всички нива на автомобилния спорт и в момента му предстои завършване на треньорски факултет към Нацоналната спортна академия – сектор «Автомобилизъм и мотоциклетизъм». Призьор на Националното състезание «Пътен полицай» за 2005 година и носител на Приз «Полицай на годината» от ежегодните национални полицейски награди. Кирил Чифлички е участвал във всички състезания, проведени до момента, като за него колегите шеговито казват, че е «живата история на състезанието «Пътен полицай на годината».
Младши автоконтрольор Румен Железаров е в системата на МВР от 16 години, женен с едно дете. Принципен в изпълнение на служебните си ангажименти, но и отзивчив към водачите, потърси помощ на пътя. Награждан многократно за постигнати високи резултати в прафесионалната си дейност. За първи път участва в Националното състзание «Пътен полицай на годината». Амбициран е за постигане на по-високи резултати в следващия двубой, като желанието му е да се класира в челна петица.
    Главен инспектор Йонко Тончев ръководи бургаския отбор от 2004 година, като под опеката му са завоювани не едно и две отличия «Пътен полицай на годината». Оглавяващият «Пътния сектор» в една от най- в пътно-транспортен план тежките дирекции, Йонко Тончев нееднократно е изтъквал необходимостта от по-голяма превенция и специализирани полицейски операции, не с наказателен, а с превантивен оттенък. В резултат на дейността му и тази на подопечните служители, броят на тежките ПТП на територията на Бургаски регион драстично е намалял през годините.





Пътна полиция

Пътна полиция
Прочетено: 8286 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
3
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Изтравниче Водна топка Флора Бургас 2009 Цъфнали череши Театър за драма. опера и балет, Бургас. Водорасли Аквасорс Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 витраж2 Конкурс прическа Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development