Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Лудешко предсватбено парти на Емануела в The Cotton Club



Ключови думи: Емануела, поп-фолк,
06 Септември 2010, Понеделник



На 8.09 звездата ще гостува в звездния клуб и ще отпразнува с фенове годежа си със своя любим Денис Касъмов

На 8.09 (сряда) бъдещата булка Емануела ще спретне лудешко предсватбено парти в The Cotton Club! Звездата кани всички свои фенове, за да отпразнуват заедно годежа й с нейния любим Денис, превърнал се в топ новина през изминалия месец август. Перлата на “Ара Мюзик” ще представи на живо най-горещите си хитове, броени дни преди появата на новия й албум “Късам нерви”. Почитателите на взривоопасната поп-фолк дива ще могат да се насладят както на неустоимия й сексапил и провокативни тоалети, така и на най-нашумелите й парчета "Нищо не знаеш", “Големите рога”, “Късам ти нервите”, “Всичко се връща”, “Мили мой, ангел мой”, “Катастрофа”. В звездната нощ в The Cotton Club ще звучи и последния сингъл на хитовата певица, дует с Румънеца и Енчев - “Данък любов”.
По време на своето участие в звездния клуб, Емануела обещава да не изневери на стила си и ще се качи на сцената, заредена с огромна доза провокация, емоции и съблазън. Очаква се Денис Касъмов също да се присъедини към купона с приятели, за да проследи отблизо изявата на своята половинка. Всички тръпнат в очакване дали красавицата ще обяви и датата на предстоящата сватба. На 8.09 феновете на красавицата с изумрудени очи ги очаква една наистина гореща и страстна нощ в The Cotton Club! Можете да резервирате своето място на телефон 0888127388, начало на партито 23:30ч.!
Всяка сряда до края на месец септември, The Cotton Club – перлата на нощния живот в Студентски град, Ви кани на звездни вечери с най-популярните, най-бляскавите и най-провокативните поп-фолк диви – ДесиСлава (15.09), Камелия (22.09), Галена (29.09).



Прочетено: 3358 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
КАМЕРА пепи жажда за светлина козунак pepita търговски център Конкур глазами зрителя pepi Първа копка Долно Езерово  Eroapteka Черноморец Бургас витраж2
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development