Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Коледари в Община Бургас



23 Декември 2009, Сряда



Деца от детски градини, социални домове и училища, както и хора от дом за възрастни посетиха кмета на Бургас Димитър Николов в навечерието на Коледа. Много песни, стихотворения и пожелания за новата 2010-та бяха поднесени от всички тях. Разменяха се и подаръци. Изненади и почерпка от страна на Общината имаше за всички. Част от подаръците, които кметът на Бургас получи лично от тях бяха ръчно изплетен шал, голяма кошница с картички, надписани от децата, чиния във формата на риба от ръчно рисувано стъкло, коледни венци и краваи. Енциклопедия, дискове с коледни песни и лакомства получиха децата в замяна от него. Заб. Лорис Маунелян не е кмет все още, но на тази снимкаизглежда много одухотворен

Деца от детски градини, социални домове и училища, както и хора от дом за възрастни  посетиха кмета на Бургас Димитър  Николов в навечерието на Коледа.

Много песни, стихотворения  и пожелания за новата 2010-та бяха поднесени от всички тях. Разменяха се и подаръци. Изненади и почерпка от страна на Общината имаше за всички. 

Част от подаръците, които кметът на Бургас получи лично  от тях бяха ръчно изплетен шал, голяма кошница с картички, надписани  от децата, чиния във формата на риба от ръчно рисувано стъкло, коледни венци и краваи. Енциклопедия, дискове с коледни песни и лакомства получиха децата в замяна от него.

Специалните поздрави бяха поднесени от дома за деца, лишени от родителска грижа "Ал. Г. Коджакафалията", дом "Ронкали", Комплекс за социални услуги за деца, Защитено жилище за деца с умствена изостаналост, група от ОДЗ „Коледарче” Долно Езерово, най-малките от НУМСИ "Проф. Панчо Владигеров”, дом за възрастни хора „Цвета и Анка Върбанови„.

Топлите пожелания приеха още зам.-кметът по здравеопазване и социални дейности - д-р Лорис Мануелян, зам.-кметът по образование и култура Йорданка Ананиева и нач.-отдел „Социални дейности" Мая Казанджиева.
 










Прочетено: 4801 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас лека вечер Приморско Родното небе отбор Aerogara Byrgas Конструкция шарено килимче Три девойки ученички Старият Бургас Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development