Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

бракониери



02 Ноември 2009, Понеделник



На 01.11.т.г. около 16.00 ч. в Районно управление на МВР Приморско е получен сигнал от горската стража при Регионално управление по горите - Бургас, за това че в района на с. Веселие, общ. Приморско в местността «Козарка» са открили убита кошута.

На 01.11.т.г. около 16.00 ч. в Районно управление на МВР Приморско е получен сигнал от горската стража при Регионално управление по горите - Бургас, за това че в района на с. Веселие, общ. Приморско в местността «Козарка» са открили убита кошута. При опита за проверка на намиращите се край кошутата мъже, двама от тях избягали, а други двама се качили в лек автомобил «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от трети мъж. Горските стражари успели да спрат автомобила и след проверки установили самоличността на мъжете, участвали в бракониерския лов, осъществен на територията на резерват «Ропотамо» - това са : А.В., 48 годишен от Димитровград, С.И., 58 годишен от с. Веселие, П.Р., 43 годишен от Созопол, Р.Щ., 42 годишен от Созопол / полицейски служител от Районно управление на МВР Созопол/ и П.П., 53 годишен от Приморско. Всички лица са отведени в Районно управление на МВР Приморско за установяване на фактическата обстановка, като са им иззети ловните оръжия. Констатирано е, че в бракониерския лов е участвал и още един мъж - това е : Г.С., 60 годишен от с. Веселие. Всички мъже са задържани за срок от 24 часа, като предстои докладване на образуваното досъдебно производство в Районна прокуратура - Бургас. Спрямо полицейския служител, който по време на деянието е бил в отпуска, е образувано дисциплинарно производство. В присъствието на районен съдия - Минчо Танев, до късно снощи са разпитани свидетели на случая, като са назначени и експертизи за установяване на вида на оръжието, с което е отстреляна кошутата.


Прочетено: 3688 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, Богориди, 2003 Мото клуб През поколение За Майсторите!!!!!!! Цветы луговые Египет Созопол кафето ми хубава вечер коте Паметник на незнайния войн рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development