Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

НАЙ-МАЛКИЯ И МОЩЕН АДАПТОР В СВЕТА ПОКАЗВАТ НА ЕСЕННИЯ ПАНАИР



09 Септември 2009, Сряда



Най-малкият и същевременно най-мощен адаптор в света е сред новостите, които ще бъдат показани на Есенния панаир в Пловдив. Само 70 грама тежи уредът, а размерите му са 55 х 35 х 25 милиметра. Той е произведен и представен от тайванската компания “Saga Power Industrial”.

Най-малкият и същевременно най-мощен адаптор в света е сред новостите, които ще бъдат показани на Есенния панаир в Пловдив. Само 70 грама тежи уредът, а размерите му са 55 х 35 х 25 милиметра. Той е произведен и представен от тайванската компания “Saga Power Industrial”.

Миниатюрният адаптор е един от 15-те продукта - иновации от световен мащаб, които ще експонират изложителите на Международния технически панаир от 28 септември до 3 октомври. В него се включват фирми от 44 държави, а страна партньор е Унгария. Официални участия са заявили общо 13 държави – освен Унгария, това са: Австрия, Аржентина, Гърция, Италия, Китайски Тайпе, Република Корея, Полша, Русия, Словакия, Турция, Чехия, Република  Южна Африка. Колективни участия ще имат компании от Германия, Полша, Сърбия и Чехия чрез индустриално-търговски камари и панаирни организатори.

Сред световните новости е универсален модул за диагностика на автомобили, който „сканира”  отделните блокове, открива нередности и грешки, помага в ремонта и сервизното обслужване. Уредът бързо  се пренастройва от диагностика към търсене на повреди, а работата с него е улеснена от  опростено опериране с тач скрийн.  Произведен е от германската компания „Роберт Бош”, представя го нейният български клон.

Мълниеотвод, предназначени за сгради, изискващи висока степен на защита, ще демонстрира „Hakel Trade”-Чехия. Той е подходящ за болници, банки, станции на мобилни оператори, електроцентрали, сгради за контрол на въздушния трафик на летищата и всякакви други обекти, където съществува риск от експлозия.

Българската следа в новостите от световен мащаб са високоефективните слънчеви системи на „Вито – Илин Младенов”. Това са колектори, използващи енергията на слънцето, за различни видове котли  и термосифонни бойлери.


Прочетено: 4643 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Часовникът на Пролет преди листата Летния театър на Бургас Бургас, ФЛОРА 2009 Конкурс прическа Бургас 2009 изгрев бл.29 вх.7 Пътна помощ Есен Театър за драма. опера и балет, Бургас. моите цветя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development