Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Крадецът З.А. е разкрит!



13 Август 2009, Четвъртък



На 20.07.2009г. в Първо РПУ–Бургас е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез натиск в областта на заключващия механизъм на входната врата, проникнало в офис на ул. “Цар Самуил” и е извършило кражба на комютърна конфигурация.

На 20.07.2009г. в Първо РПУ–Бургас е получено съобщение, че неизвестно лице, чрез натиск в областта на заключващия механизъм на входната врата, проникнало в офис на ул. “Цар Самуил” и е извършило кражба на комютърна конфигурация. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че кражбата е извършена от 30-годишния З.А. – с последен известен адрес в с. Дебелт, обл. Бургас. Същият е обявен за общодържавно издирване и на 11.08.2009 г. е задържан в Първо РПУ – Бургас. В хода на разследването е установено, че З.А. е извършител на серия кражби на  територията, обслужвана от Първо РПУ :  на автокомпактдиск-плейъри от четири леки автомобила  - “БМВ”, “Пежо 306”, “Опел Корса”, “Рено”  и микробус “Пежо Боксер”; на електронна везна от ветеринарна аптека на ул."Цар Калоян” и на три професионални машини марка “Хилти" и "Бош" от офис на  ул."Лермонтов". Междувременно, криминалистите от РПУ- Несебър са установили съпричастността на З.А. и към редица престъпления в курортен комплекс “Слънчев бряг” и гр. Св. Влас. Документирани са пет извършени от него кражби на мобилни телефони, преносими компютри, фотоапарат, документи и др. от  хотелски стаи, в които прониквал през незатворените врати на тераси, докато обитателите на стаите спели.  Установено е, че част от деянията З.А е осъществил в съучастие с 21-годишния Г.В. от Бургас, който е седмица по рано бе задържан в РПУ – Несебър и към момента е с постоянна мярка за неотклонение “Задържане под стража”. Двамата са откраднали и навигационно устройство от лек автомобил в курортен комплекс “Слънчев бряг”. Част от вещите, предмет на престъпленията са намерени и иззети.  Работата по изясняване и документиране на цялостната престъпна дейност на З.А. продължават Първо РПУ – Бургас и РПУ – Несебър. 


Прочетено: 3471 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Spirit of Burgas Ива цвят pepi Конкурс прическа Бургас 2009 Изгрев аз Бургаски залез.JPG Добро утро Българско село Пожарната в Бургас Първа копка БСУ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development