Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Утре започва Spirit of Burgas.



13 Август 2009, Четвъртък


Автор: Bourgas.Org

Трескаво строителство е обхванало територията на централния плаж в Бургас. Поводът, както цяла България вече знае, е фестивала Спирит Ъф Бъъъргъс (както казват по радиото). Екипът, който организира събитието, ни разведе из мястото, на което ще се забиват групите Faith No More, Fun Lovin' Criminals, Crystal Method, Clawfinger, Artery, група МЛЪК! и много други. За любителите на екстремните преживявания - палатковия лагер вече е готов... само палатките трябва да се разпънат.

Трескаво строителство е обхванало територията на централния плаж в Бургас. Поводът, както цяла България вече знае, е фестивала Спирит Ъф Бъъъргъс (както казват по радиото).
Екипът, който организира събитието, ни разведе из мястото, на което ще се забиват групите Faith No More, Fun Lovin' Criminals, Crystal Method, Clawfinger, Artery, група МЛЪК! и много други.

За любителите на екстремните преживявания - палатковия лагер вече е готов... само палатките трябва да се разпънат.

Припомняме - входа за фестивала започва от 19:00 часа в Петък, като самия фестивал продължава до 6 сутринта.
За втората и третата вечер на фестивала важат същите правила като много важно е да не забравяте да НЕ СИ СВАЛЯТЕ гривната, с която ще бъдете окичени на входа, ако имате тридневен билет. За тези, които разполагат само с еднодневен билет важното е, че ПОВТОРНО ВЛИЗАНЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ФЕСТИВАЛА Е ЗАБРАНЕНО - гривната, която ще получите на входа ще бъде късана на излизане от фестивала.

ЗАБРАНЕНИЕ ПРЕДМЕТИ СА:
- видео камери и професионални фотоапарати
- аудио записващи устройства
- оръжие
- всякакви остри и опасни предмети като ножове, чадъри и т.н.
- стъклени бутилки
- преносимо лазерно оборудване

ВАЖНО Е:
Внасянето на алкохол и дрога на фестивалната територия е забранено. Дрогирани и пияни посетители няма да се допускат в зоната на SPIRIT of Burgas и няма да им бъде възвърната стойността на билета.
На лица под 18 години алкохол няма се продава.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на фестивала, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка.

В случай на нужда, екип на спешна медицинска помощ ще бъде на ваше разположение. Ваша е отговорността да се грижите за себе си, приятелите си и хората около вас. Ако забележите нещо притеснително, моля, веднага потърсете съдействие от персонала на SPIRIT of Burgas.

Всеки, който проявява агресивно и антисоциално поведение, ще бъде изведен извън зоната на фестивала, без възможност за връщане на парите за билета.
Моля, сигнализирайте за такова поведение на нашия екип. Всеки има правото да се забавлява в безопасна обстановка

Представяме на Вашето внимание две панорамни снимки на част от площите, на които ще бъде разположен фестивала с кратък коментар за всяка от тях.

Първата снимка е на палатковия лагер. Вдясно на снимката се вижда пристанище Бургас - площта между пристанището и огражденията е отделена за палатковия лагер, където гостите ще могат да разпънат палатката си. Вляво, зад малката постройка се помещава една от сцените:



Втората снимка е на главната сцена и зоната за хора с увреждания. Вляво се вижда главната сцена - не си мислете, че сцената е малка - просто не е разгърната напълно. За разлика от миналата година тази година сцената е на в противоположния ъгъл на фестивалното градче. Вдясно ще бъде изградена платформа, от която хора с увреждания ще могат да наблюдават концертите и да вземат участие в забавата :) :


ТЕЛЕФОНИ НА ТАКСИМЕТРОВИ КОМПАНИИ:
Стил такси - +359 (0)56 / 51234
Тони такси - +359 (0)56 / 628112
Бургас такси - +359 (0)56 / 47520
Индикар - +359 (0)56 /684087



От Летище Бургас до входа на фестивала



View Larger Map

От ЖП Гара Бургас до входа на фестивала



View Larger Map












Прочетено: 8430 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Арина витраж3 Връзка хотел приморец аз Бургаският кей Жълто подрумиче Странджа през есента през гората, до морето Рибарският пристан в Созопол Pepi Цъфнали череши
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development