Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Три взрива са извършени в устието на канала към бургаското езеро Вая



12 Август 2009, Сряда



Три взрива са направени днес на устието на канала, свързващ бургаското езеро Вая с морето, предаде кореспондентът на Агенция „Фокус”.

Три взрива са направени днес на устието на канала, свързващ бургаското езеро Вая с морето, предаде кореспондентът на Агенция „Фокус”. Целта на взривните дейности е да се направят сеизмични изследвания за количеството взрив, което няма да окаже негативно влияние на района и близките сгради. Това съобщи професор Николай Ников от Техническия университет във Варна. С проучването и взривните дейности се занимават Техническият университет във Варна и фирма „Соларис”. Професор Николай Ников допълни, че същинските взривни дейности, за да бъде разрушен корабът ”Олга Джи” на части, за да може по-лесно да бъде изваден от канала, ще станат най-вероятно следващата седмица.
Катя НИКОЛОВА


Прочетено: 3117 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Pepi обход в търсене на храна Бургас и Леонардо шарено килимче жици край пътя wood Римокатолическата черква газ 2 Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development