Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Сиси Пенистън за първи път в България



03 Август 2009, Понеделник



Всички меломани, харесващи неостаряващата и вечна ретро музика ще трябва да стегнат багажа си с чифт бански и да се запътят към „Брилянтин диско бар”. Там ,с усмивка, ще ви посрещнат музикалните идоли на 80те и 90те години и дори ще може да се докоснете до един от тях - удивителната Сиси Пенистън. Световноизвестната изпълнителка Сиси Пенистън пристига в България за първи път, по покана на „Брилянтин диско бар” и френската марка за мъжка плажна мода “Vilebrequin”. Диско иконата, изпяла тоталният хит от 90-те години “Finally”, ще подлуди феновете на диското на 14-ти август в новия „Брилянтин диско бар”, намиращ се в парти центъра на Черноморието ни – Cacao Beach Complex, Слънчев Бряг. В листата от хитове,които ще изпълни са включени “Finally”, “We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You" , "Lifetime To Love" .

Всички  меломани, харесващи неостаряващата и вечна ретро музика ще трябва да стегнат багажа си с чифт бански и да се запътят към  „Брилянтин диско бар”. Там ,с усмивка, ще ви посрещнат музикалните идоли на 80те и 90те години и дори ще може да се докоснете до един от тях  -  удивителната Сиси Пенистън. Световноизвестната изпълнителка Сиси Пенистън пристига в България за първи път, по покана на „Брилянтин диско бар” и френската марка за мъжка плажна мода  “Vilebrequin”. Диско иконата, изпяла тоталният хит от 90-те години “Finally”, ще подлуди феновете на диското на 14-ти август в новия „Брилянтин диско бар”, намиращ се в парти центъра на Черноморието ни – Cacao Beach Complex, Слънчев Бряг. В листата от хитове,които ще изпълни са включени “Finally”, “We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You" , "Lifetime To Love" .

 Малка  част от имената, които лично  са пожелавали Сиси за частните си партита са Арета Франклин, Бил Клинтън и за двете церемонии по встъпването му в длъжност като държавен глава, покойният папа Йоан Павел // във Ватикана и много други. Диско иконата е и първата жена, направила шоу в Южна Африка  след края на расовата сегрегация.

Сиси  Пенистън или Сесилия Пенистън започва  музикалната си кариера с A&M Records. Дебютният й албум “Finally” получава златен сертификат от RIAA за хилядите продадени  копия от него. Първият и едноименен сингъл от албума достига веднага  първото място в класацията Billboard и се превръща в световноизвестен мултиплатинен хит.

Разбира се това не е единствения сингъл покорил върховете на музикалните  чартове. "We Got A Love Thang", "Keep On Walkin", I'm Not Over You" са в Топ 10 в Billboard, а хит сингъла от 2001г. "Lifetime to Love" се изкачва до втората позиция.

Песните на Сиси Пенистън се радват на голяма популярност и в средите на хаус музиката. Едни от най-известните имена в хаус музиката като David Morales и Junior Vasquez са ремиксирали по-голямата част от тях.

Част  от многобройните й награди са : от „Billboard” -  Най-добър артист и най-добра песен на годината;от „Американскат асоциация на композиторите,авторите и издателите” -  Песен на годината, Поп текстописец на годината, Най-излъчвана песен на годината;от „Годишната Зимна Конференция” в Маями – Най-добър денс изпълнител, Най-добър солов денс артист и много други.


Прочетено: 3808 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Община Бургас Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Графила 2009, Бургас созопол Международен Семинар на фризьорите София Хималаи Водна топка Приморско
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development