Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Мисис глоуб Mариана Маринова с Ревю „Азбука на цветовете” в навечерието на деня на писмеността



Ключови думи: ревю, дизайнер, модел
21 Май 2009, Четвъртък



Изявената дизайнерка Нина Герганова, която е създателка на първото частно училище в България и 9 години бе директор на френската частна гимназия „А. Дюма” в навечерието на 24 май показа колекцията си „Азбука на цветовете”.

Изявената дизайнерка Нина Герганова, която е създателка на първото частно училище в България и 9 години бе директор на френската частна гимназия „А. Дюма” в навечерието на 24 май показа колекцията си  „Азбука на цветовете”.

     Майсторката на рисуваната коприна отново демонстрира аксесоари – чанти, вратовръзки, шалове и фишута в Музея „Земята и хората”, преди да отлети за дефиле на 27 май в Чикаго. Шаловете бяха представени с тоалети на стилистката Венета Атанасова, която също направи предпразнично ревю.

      Известната в творческите и образователните среди дама за пореден път представи своите бутикови модели от коприна, след което те отлитат за САЩ в края на този месец. „Artistaworld” отдавна е преоткрила шаловете на българката, които са сред най-търсените в американския сайт и он-лайн шоп “Dharma Trading Co.”

     На сцената излязоха не само утвърдени модели като Ана-Мария Чернева - лице на „Фашън” TV и Йорданка Гергинова - Мини Кралица на красотата. Своя професионален празник посрещнаха на модния подиум водещата от МСАТ Адриана Русинова, актрисата Виктория Милчева, репортерката от Канал 3 Наталия Русинова и барби принцесата от електрония ефир Боби Чолаковаот Биг Бг. Водеща на ревюто бе създателката на Българската камара  за  мода – журналистката Тони Титянова.  Лице на колекцията на Нина Гергенова бе най-вкусната телевизионерка –водещата от „Шоколад” Мариана Маринова. 

 



Прочетено: 8494 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Американски Кокили за Строители Община Бургас Краси Пролет преди листата лека вечер Мишка pepi Залез Южен парк Машините на Леонардо Списание Влъхвите Поглед от дрон
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development