Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Маруся Любчева се включи в екипа на щанда, представящ България в Европейския парламент в Страсбург



04 Май 2009, Понеделник



Маруся Любчева се включи също в екипа, работещ на щанда. Тя организира и дискусия в една от залите на ЕП за дейността на групата на българските социалисти и ролята на междуинституционалните взаимодействия в процеса на вземане на решения.

При огромен интерес преминава представянето на Феномена "Белоградчишки скали" в Европейския парламент, организирано от евродепутата от ПЕС Маруся Любчева.
Подредената фотоизложба на "българското чудо" включва фотоси на Белоградчишките скали, рисунки на ученици, участвали в пленера по повод инициативата за включване на природния феномен в номинациите за едно от седемте чудеса на света и няколко филма. Със съдействието на представители на Българската мисия в Страсбург, българският щанд беше изпълнен освен с материали за Белоградчик и с много други рекламни материали за България. Бяха презентирани няколко филма за Белоградчишките скали. С дегустация на български вина от района Любимец, усещането за българско присъствие беше по-пълно. Към екипа от Белоградчик и Видин успешно се включиха български студенти, които също се представиха като добри екскурзоводи за любопитните посетители.
На щанда беше организирано и импровизирано гласуване в подкрепа на номинацията на Белоградчишките скали. Със сигурност това е едно от най-успешните български представяния в Европейския парламент. Не съвсем пълна информация показва, че през Европейския парламент до около 14 ч са преминали около 25 000 души.
Маруся Любчева се включи също в екипа, работещ на щанда. Тя организира и дискусия в една от залите на ЕП за дейността на групата на българските социалисти и ролята на междуинституционалните взаимодействия в процеса на вземане на решения. В дебата се включиха гости на Деня на отворените врати, сред които имаше много млади хора.
Маруся Любчева участва и в общата дискусия, организирана от групата на ПЕС за политиката на социалистите и социалдемократите и за участието в европейските избори. Заедно със своята колежка от Германия Евелине Гебхарт, те отговаряха на въпросите на европейски граждани в специално организирания от социалистите панел.

http://focus-news.net/?id=n1176942


Прочетено: 2607 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Летен театър pepi ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Неизползваната жп линия в парк Пожарната в Бургас водопадите край с .Стоилово.JPG закачалки 1 полети и пристани 01 Аз и моя първи  братовчед Росен pepi лека вечер
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development