Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Goodnews.bg лекува стреса на Интернет потребителя с цензура. Подкрепяме GoodNews



Ключови думи:
01 Май 2009, Петък



Преди няколко дни получихме e-mail с два attach-нати файла и не му обърнахме внимание. След това се зачетохме в съобщенията за катастрофи, убийства, кражби – доста интересна комбинация. После прегледахме докъде е стигнала кризата. След това разбрахме, че кметът и заместниците му са запретнали ръкави и копаят ли копаят нови детски градини и паркчета, докато младежката им организация се е настанила за църквата Св.Св. Кирил и Методи. После се впуснахме в обследване на публикациите из бургаските сайтове – всичко по-горе го имаше публикувано. После прескочихме до София, Пловдив и Варна и отново си проверихме мейл-а.

Преди няколко дни получихме e-mail с два attach-нати файла и не му обърнахме внимание.
След това се зачетохме в  съобщенията за катастрофи, убийства, кражби – доста интересна комбинация.
После прегледахме докъде е стигнала кризата.
След това разбрахме, че кметът и заместниците му са запретнали ръкави и копаят ли копаят нови детски градини и паркчета, докато младежката им организация се е настанила за църквата Св.Св. Кирил и Методи.
После се впуснахме в обследване на публикациите из бургаските сайтове – всичко по-горе го имаше публикувано. После прескочихме до София, Пловдив и Варна и отново си проверихме мейл-а.

Тогава отворихме онова досадно спам съобщение и установихме, че става въпрос за Новинарски сайт, но с открита Цензура.

Goodnews.bg – Сайтът, както може да се очаква публикува новини от всички области на живота . Това, което го отличава от останалите портали е тоталната “цензура” върху негативни, свързани с насилие  новини.

След като се свързахме с  екипа на новия сайт се оказа, че няма нищо по-трудно от това да намериш аудиторията на ДОБРАТА новина.

Целевата група, към която е насочен Goodnews.bg, са позитивно мислещи хора, които искат да намалят стреса и не наблягат само на тенденциозно подбрания негативен информационен поток предоставян от медиите.

Съвременният човек трябва да е информиран не само за последните постижения на човешката жестокост и безумие, но и за неговата безкрайна милост, доброта и развитие в различните области на живота. Живееш така, както мислиш, че живееш -  и ако повече от нас започнат да мислят, че има радост в живота ни – той ще стане по-хубав/

За да привлече съмишленици goodnews.bg предоставя възможност за публикуване на лични добри новини.
Като допълнителен стимул се организира постоянна месечна класация и най-добрата публикация  получава награда от спонсор.

Логото, уви е бяла лястовица и тук приятелите от GoodNews.bg излизат на червено, защото в мислите ни веднага се появява асоциация за невъзможното щастие, или в по-съвременния вариант - лястовицата на Лупи.

Ентусиазираните автори обаче са сигурни в това, че логото е точно подбрано и припомниха, че в българското народно творчество бялата лястовица символизира надеждата и търсенето на доброто у хората.



Прочетено: 4188 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
камини всичко за отопланието Градините на Версай от Бутик Pepi витраж2 централна градска тоалетна джу зън-зън Конкур глазами зрителя Гъбките камини Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development