Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Криминална хроника по Великден



Ключови думи:
21 Април 2009, Вторник





За шофиране след употреба на алкохол са образувани бързи полицейски производства срещу : 36 год. В.В. от с. Звездица, обл. Варна - 1,24 промила и 35 год. М.М. от Несебър -1,25 промила.

На 20.04.т.г. около 02.10 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от диспечер на частен СОТ за задържан мъж, проникнал в автомобил, паркиран пред вх. 8 на бл. 20 в к-с «Славейков». Изпратеният на място автопатрул е установил, че задържания е : 34 год. П.С. от Бургас, който чрез срязване на гуменото уплътнение на задното панорамно стъкло е проникнал в л.а. «Рено Еспейс», с бургаска регистрация. П.С. е задържан за срок от 24 часа. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 20.04.т.г. около 04.00 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение за регистрирано нарушение на банкомат, разположен в помещение на частна фурна в кв. «Долно Езерово» - пристигналият на място автопатрул е установил, че от помещението се чува шум и излиза дим. Полицаите са забелязали двама мъже, които след като чули шум, прескочили оградата на сградата и се опитали да избягат. Служителите на реда са предприели незабавно заградителни мероприятия, като са задържали : 31 годишните З.И. и П.М., и двамата от Бургас, придвижващи се с л.а. «Ситроен», с бургаска регистрация. З.И. и П.М. са задържани със заповед за полицейско задържане за срок от 24 часа. От извършения оглед е установено, че в помещението на фурната най-вероятно е проникнато, чрез изкъртване на метална решетка и последващо оказване на натиск в областта на заключващия механизъм  на прозорец от PVC дограма. Констатирано е, че в корпуса на банкомата е изрязан отвор с неправилна форма с  размер около 22 см., но кражба не е извършена. За направата на отвора е използван газов оксижен. Работата по случая продължава от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас.

На 20.04.т.г. около 07.20 ч. в Областна дирекция на МВР - Бургас е получено съобщение, че в новостроящ се обект, намиращ се в близост до бензиностанция «Еко» на ул. «Тодор Александров» в кв. «Победа», в безпомощно състояние е открит 68 годишния охранител на обекта. От проведения с пострадалия разговор е констатирано, че в тъмната част на денонощието в гръб са го нападнали две непознати лица, които са го бутнали от плоча на първи етаж в гаражното помещение. Охранителят, с фрактура на 11 гръден прешлен, водеща до парализа на долните крайници, е настанен за лечение в бургаската болница, без опасност за живота. Работата по случая продължава от служители на Първо Районно управление на МВР - Бургас.

На 20.04.т.г. около 18.00 ч. в Пето Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 65 годишна бургазлийка, за това че е измамена по класическата схема « катастрофа» с жертва», със сумата от 1 200 лв. и 470 щатски долара. Работата по случая продължава от служители на Пето Районно управление на МВР - Бургас. 

На 21.04.т.г. около 00.15 ч. по пътя Айтос - Бургас, на 1 км. преди разклон за с. Съдиево, възниква пътен инцидент между : л.а. «Фолксваген Голф», с бургаска регистрация, управляван от 20 годишния В.К. от Сунгурларе и л.а. «Рено», с бургаска регистрация, управляван от 51 годишната Ж.М. от с. Хаджиите, обл. Бургаска. От ПТП е  пострадал пътника от л.а. «Рено» - М.М., 54 годишен от с. Хаджиите / съпруг на водачката/, който със счупено 7-мо ребро, е прегледан в МБАЛ-Бургас и освободен за домашно лечение, без опасност за живота. Причини : водачът на л.а. «Фолксваген» се е движил с несъобразена скорост, в резултат на което е загубил контрол над МПС и е навлизъл в лентата за насрещно движение. Водачът на насрещно движещия се л.а. «Рено» се е опитал да избегне сблъскъка, като е предприел маневра «преминаване в насрещната лента», в резултат на което двата автомобила се сблъскват челно в средата на пътя. 



Прочетено: 2556 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаски залез.JPG Цветы луговые Изпращане... ВИК УСЛУГИ БУРГАС BSB Международен Семинар на фризьорите София Цвете
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development