Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Хотел "Хризантема" посрещна първите туристи в Слънчев бряг



Ключови думи:
10 Април 2009, Петък





Израелски туристи откриха новия Сезон’2009 в Слънчев бряг. Днес пристигна в курорта първата организирана група от над 100 израелски туристи. Те бяха настанени в четиризвездния хотелски комплекс „ Хризантема”. Чужденците долетяха с чартърен полет до Варна и Бургас. По време на ваканцията си в Слънчев бряг те ще имат възможност да посетят исторически забележителности, да участват в планинско сафари с джип, фотолов, разходка с яхта, селски и екотуризъм и други атракции. По информация от туроператорските фирми, общо 100 000 израелски туристи се очаква да посетят българското Черноморие през този туристически сезон и по-голямата част от тях ще почиват в Слънчев бряг.

„Израелските туристи имат повишен интерес към нашия туристически продукт. И тази година отбелязваме ръст на израелските туристи в хотелите на дружеството. Освен това, вече над една трета от израелските туристи този сезон идват при нас не за първи път, а за втора и трета поредна година”-съобщи Пейко Янков, изпълнителен директор на най-голямото хотелско дружество в Слънчев бряг - „Слънчев бряг хотел холдингс” АД.  Дружеството включва четиризвездни хотелски комплекси, между които  „Хризантема”, „Тракия”, „Тракия плаза”, „Несебър бийч”, „ Бургас бийч” и др. „ При нас немските туристи няма да бъдат по-малко от миналата година и дори също очакваме ръст. Ще посрещнем още руски, румънски, унгарски туристи. Радостен факт е, че за втора поредна година при нас ще почиват португалци, което е истински успех в един нов туристически пазар като Португалия, която също е морска страна”-отбеляза Пейко Янков.

Всички хотели на „Слънчев бряг хотел холдингс” вече са изцяло договорирани за целия туристически сезон. „Очакваме добър туристически сезон, който няма да отстъпва на миналогодишния и дори може да е по-успешен”- уточни Пейко Янков. Той обаче добави, че като цяло има криза в туризма и това не може да се отрече. „Това е една трудна година за туризма. Но,според мен, кризата е и един своеобразен тест за професионализъм в туризма”-счита изпълнителният директор на най-голямото хотелско дружество в Слънчев бряг. „Тази година „Слънчев бряг хотел холдингс” увеличи размера на реинвестицията в модернизирането и обновяването на хотелската база. Засилихме участието си на големите туристически борси. Предприехме по-гъвкав мениджмънт за търсене и разширяване на нови туристически пазари. Резултатите показват, че сме намерили правилната посока за развитие”-добави Пейко Янков.

http://www.nessebarmedia.com/



Прочетено: 6522 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 жълто GRAPHILLA 2009, Бургас хотел приморец Pepi Стилът на знаменитостите Кедрите Пожарната в Бургас бял минзухар ahtopol евро 2008 Българско село
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development