Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Интеграцията на децата с увреден слух и кохлеарната имплантация ще обсъдят в парламента депутати, лекари и представители на неправителствени организации



Ключови думи:
23 Март 2009, Понеделник





Кръгла маса на тема „Кохлеарната импланция в България – възможности за интеграция” организират на 24 март 2009 г. в Народното събрание парламентарните комисии по труда и социалната политика, по образованието и науката и по здравеопазването.


Форумът ще започне в 11.00 часа в зала 134, пл. „Княз Александър Първи” № 1.  Той е под патронажа на председателите на комисиите Хасан Адемов, Лютви Местан и Борислав Китов.


Кръглата маса ще открие председателят на Комисията по труда и социалната политика Хасан Адемов, а презентация за развитието на кохлеарната имплантация в България ще направи един от инициаторите на форума – проф. Кунчо Кунев.


На тема „Неонатален слухов скрининг” ще говори доц. Диана Попова, а на проблемите с диагностиката при децата с увреден слух ще се спре доц. Йовка Спиридонова. Д-р Владислав Илиев ще направи доклад за „Следоперативно обслужване на децата с кохлеарна имплантация”, а директорът на дирекция „Образователна среда и образователна интеграция” в Министерството на образованието Асен Петров ще засегне в изказването си интегрираното обучение на деца с увреден слух.


На кръглата маса председателят на Съюза на глухите в България Васил Панев ще представи  резултати от кохлеарната имплантация при деца от 1 до 3 години.

 



Прочетено: 3611 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Българско село лека вечер РК през деня не трябва да спиш! Конкурс прическа Бургас 2009 лека вечер Жълто подрумиче BSB Черноморец-Поморие ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Пожарната в Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development