Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Светският тв репортер Стойчо Иванов е новият кореспондент на „Господари на ефира”



Ключови думи:
16 Март 2009, Понеделник



От популярното шоу са го харесали след като гледали негови телевизионни репортажи.

Светският тв репортер Стойчо Иванов е новият кореспондент на „Господари на ефира”. От популярното  шоу са го харесали след като гледали негови телевизионни репортажи.  Забавното предаване по  „Нова телевизия „остана без свой представител в Бургас преди година ,тъй като тогавашният им репортер - созополлията Христо Бардуков  бе избран за  общински съветник.
 „Нямам намерение да се цаня за общински съветник ,макар че няколко бургаски  тв журналисти станаха политици и вместо да слязат  от екрана ,се облякоха в черно и започнаха всеки ден да ни крещят  от телевизора . Незнам дали това е нормално.За мен е абсурдно и смешно– споделя Стойчо.
За абсурдниите и смешни неща  около нас , които често дори не забелязваме  си говорехме и с Джуди Халваджиан ,който е продуцент на „Господари на ефира”.С него в София гледахме и обсъждахме  италианските варианти на предаването „Striscia La notizia”. В Италия  то  е най-скандалното и най- гледано  вече двайсет години.

Коментирахме и чисто технически подробности около заснемането на репортажи от Бургас  както и възможностите за ползване на скрити камери при по-специални случаи.

Стойчо Иванов или както го наричат на галено колеги и приятели Чочо ,вече дванайсет години  е част от бургаските медии .

„Бил съм телевизионен оператор ,  водещ на новини и забавни предавания  ,дълго време дори съчетавах  телевизията с радио. Три години  водих сутрешен блок по радио FM +  ,а следобед  слагах костюм и  заставах  пред камерите на тогавашната ефирна Рент телевизия.”

В момента Стойчо е съавтор и водещ  на светското  предаване „Ревю”излъчващо се  по бургаските  телевизии RN – канал 0 и TВ –МИКС , и член на управителния съвет на сдружението организиращо известните  медийни награди „Златен мамул”.

Освен в  Бургас, като кореспондент   Стойчо ще има ангажимента  да   снима репортажи за ”Господари на ефира „  и във околните  общини на региона .

 В София ,той заедно с част от екипа на предаването са разгледали множество сигнали изпратени по имейла от граждани на Бургас и съседни общини.Имало е  изпратени  писма от  Айтос, Царево, дори  Малко Търново.

 Първият материал за  „Господари на ефира „ще можем да гледаме в сряда по Нова ТВ.

Всеки може да изпрати свое предложение с тема за репортаж на сайта на предаването http://www.gospodari.com/

 



Прочетено: 8999 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Близо до жп гарата Международен Семинар на фризьорите София Извилистая жизнь дерева Машините на Леонардо Кръст за Бургас Pepi хотел приморец полети и пристани 01 Аз и моя първи  братовчед Росен Весела Пролет на село
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development