Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Попфолк певицата Теодора коментира лесните жени в предаването на Марта Вачкова утре



Ключови думи:
27 Януари 2009, Вторник





Утрешното издание на дамското токшоу по БНТ1 “Жените” обсъжда темата за „лесните” жени. Гости в студито на Марта Вачкова на 28 януари ще бъдат – попфолк певицата Теодора, психоложката Ина Бранева и една дама с хомосексуална ориентация – Елия. Кои са „леките” жени, по какво се различават от останалите – може би по начина, по който се смеят, по дрехите, които обличат или по нещата, които казват и правят... Повече ли са харесвани от мъжете или това просто е мит, склонни ли са господата да се женят за „лесни” дами; адекватно ли е да се говори за „лесни” жени в модерния свят на 21 век или ценностите вече се изменят и е твърде старомодно да се слагат подобни етикети.

Най-дългата връзка на Патриция Христова-Елия с жена е 3 години. Тя споделя, че се дразни на “леки” жени и според нея много по-важни и интересни в едни отношения са флиртът и играта. “Лесните жени са като вещите за еднократно ползване, употребяват се и после се изхвърлят”, е на мнение Елия.

Специален гост на ”Жените” в сряда, 28 януари, ще бъде попфолк изпълнителката Теодора. Тя обяснява, че много пъти се е възмущавала на начина, по който се държат лесните жени. Има възможност да наблюдава интересни ситуации по заведенията и според нея 70% от жените са лесни. “Лесните жени искат просто да бъдат любовници на баровци. По клубовете има специални ложи, където всичко е с 50 % по-скъпо, и това отделя по-платежоспособните клиенти от останалите. Точно към тези мъже се опитват да се  насочат лесните жени”, убедена е Теодора.

Според фолкдивата лесните жени са “ловджийки”, които са длъжни да пробват и всяка от тях е сигурна, че ще успее да спечели обекта на своите желания. “Ако е хубав, пък и ако има възможности”, е идеалният вариант за всяка лесна жена според Теодора. “Ако мъжът е богат, то влюбването ще дойде с времето”, заявява гласовитата дама.

“В България мъжете или са малко, или са женени”, категотична е Теодора и разказва, че има доста приятели мъже, които не биха избрали жена, която е правила секс с тях още първата вече. Тя е на мнение, че една жена не трябва да си даде телефонния номер от първия път и обобщава, че “най-лесните жени взимат най-хубавите мъже”.

В края на предаването за финал психоложката Ина Бранева обяснява, че без значение дали жените са ”леки” или не, “всички търсят любов”.



Прочетено: 3367 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Spirit of Burgas Хебел ремонтира,кормилна система Роза kss Spirit of Burgas Черноморец Бургас Попрошайка воробей камини Конкурс прическа Бургас 2009 Градините на Версай от Бутик тръби и инсталации
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development