Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Зимните разпродажби набират сериозна скорост



Ключови думи:
22 Януари 2009, Четвъртък





Зимните разпродажби в Мол Варна набират сериозна скорост и вече има обекти в търговския център, които предлагат висококачествени стоки с рекордни намаления от 70%.

Повече от шест месеца след откриването на Мол Варна, ценителите на качественият шопинг вече познават добре търговските марки, които са представени в него и следят внимателно календарът на намаленията и разпродажбите.    

Сред ключовите наематели в търговския център са Esprit, Sprider Stores, Fox, New Yorker, Nike, Adidas, Miss Sixty & Energie, Puma и др.  

Скоро след като завършиха празничните емоции и изтощителните обиколки за закупуване на коледни подаръци, ето че търговците предлагат нови изкушения за жителите на Варна и региона.

При анкета, организирана наскоро на територията на търговския център по идея на национален всекидневник, в която бяха интервюирани еднакъв брой мъже и жени непосредствено след извършена от тях покупка, резултатите показаха, че водещ мотив при покупката не е специален повод или празник.

Обичайната причина за т.нар. спонтанни покупки „без повод” е провокирана именно от предизвикателни намаления и промоции на търговците, потвърдиха данните от анкетата.

В момента намаленията в Мол Варна стартират от 20-30% и на места достигат рекордните 70%, като през периода на кампанията търговците поетапно променят своите оферти.

„По време на разпродажба е логично да има най-голям интерес към най-смелите търговски отстъпки,  което провокира допълнителна конкуренция между самите търговци и им носи повече лоялни клиенти” , коментира мениджърът на Мол Варна, Ивайло Иванов.

„Организирането на кампания за разпродажби, съобразно международните стандарти и опит на търговските центрове в Европа, означава координация с отделните наематели, функциониращи в центъра. В този смисъл Мол Варна е първият търговски център в България, който предприема стъпки да организира подобна кампания с участието на над 100 търговски обекта едновременно”, добави Иванов. 

Някои от търговците ще запазят намаленията в обектите си почти до края на февруари, когато пристигат първите доставки на нови колекции.

Междувременно за по-добра ориентация на „ловците” на най-добрите оферти, тази седмица предстои да излезе от печат първият актуален шопинг указател на Мол Варна с информация за всички магазини, които участват в зимните разпродажби на търговския център.

Шопинг културата, в чието развитие Мол Варна заема една от водещите позиции в България предвид своя капацитет от почти 150 действащи търговски обекта, търпи позитивни промени през последните месеци.

Доказателство за това са разнообразните събития и промоции, които всеки месец намират специално място в търговския център, като по този начин допринасят за това пазаруването да се трансформира от „покупка” в удоволствие.



Прочетено: 2165 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Красимир Балъков евро 2008 Странджа Sunrise Кукерландия 2011, Ямбол Miss Sixty Казанчето, Странджа флора 2008 Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Мебелна Фабрика ДИЕЗ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development